Gündem
21 Haz 2010 00:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:24

KERPETEN ALİ VE TEFO FUTBOL FİLOZOFU ÇIKTILAR! İŞTE SEVİLEN İKİLİNİN ELANO YORUMLARI (MEDYARADAR - ÖZEL)

Ezel dizisinin iki oyuncusu Barış Falay ve Sarp Akkaya futbol uleması çıktı!

Futbol da tiyatro ve sinema gibi bir ekip işi.. Eğer ekibiniz iyiyse güzel film çıkartırsınız güzel oyun oynarsınız güzel maç yaparsınız.. Ben Elano’yu pek tutmazdım ama Rıdvan Hoca’nın bana içeride anlattıkları sonrası ikna oldum..

KERPETEN GALATASARAYLI TEFO FENERLİ

NTV Spor’da yayınlanan Dünya Kupası programına konuk olarak katılan Ezel’in oyuncuları Barış Falay (Kerpeten Ali) ve Sarp Akkaya (Tevfik-Tefo) Brezilya-Fildişi Sahili maçını yorumladılar..

Galatasaraylı Kerpeten Ali, eski futbolcular Sergen Yalçın ve Rıdvan Dilmen ile hareretli bir tartışma yaşadı.. Kerpeten Ali yani Barış Falay, futbol bilgisiyle de izleyicilerin hayranlığını kazandı.. Falay "Geçtiğimiz sezon Baros sakatlanmasa, Elano daha başırılı bir performans gösterebilirdi.. Dünya Kupası’nda kendi yerinde oynadığı için çok başarılı" dedi..

Tevfik rolündeki Sarp Akkaya da Elano’nun milli takımdaki performansına şaşırdığını söyledi..

TEFO’DAN MUHTEŞEM İTİRAF!

Sarp Akkaya, Fenerbahçe’nin Trabzonspor maçında yapılan yanlış anons nedeniyle sahaya koşanlardan biri olduğunu itiraf etti..

Sarp Akkaya namı değer Tefo "O anonsu yapan hepimizi yaktı. Açıkçası üzüntüm Bursa’nın şampiyon olması değil, yanlış anons nedeniyle o kadar insanın hayalkırıklığına uğratılması" dedi..

SERGEN EZEL'DE OYNAMAK İSTİYOR!

Yorumcu Sergen yalçın, koyu bir Ezel hayranı olduğunu belirterek "Valla benim pazartesi günleri programım vardı, spor servisi müdürüyle konuşup yayın saatini değiştirmesini istedim.. Çok sevenerek beğendiğim bir dizi.. Eğer bir bölümlük rol teklifi gelirse çok sevinirim"

MEDYARADAR - ÖZEL