Magazin
26 Ara 2011 19:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:10

KERİM'İN SÜRPRİZ AŞKI DEMET AKALIN'I NEDEN ÇILDIRTTI?

Engin Akyürek sevgilisiyle Şişli'de bir pizzacı çıkışında görüntülendi.

Yağmurlu havada şemsiyelerinin altında uzun uzun sarılıp öpüşen çifte tepki yağdı..


Rol aldığı diziler sayesinde büyük bir hayran kitlesi edinen ve adı Beren Saat’le aşk dedikodularına karışan Engin Akyürek sevgilisiyle Şişli’de bir pizzacı çıkışında görüntülendi.

Fotoğraflarının çekildiğinin farkına varmayan ikili, yağmurlu havada şemsiyelerinin altında uzun uzun sarılıp öpüştü.

Daha sonra el ele Şişli’nin  arka sokaklarında kaybolan yeni aşıkların, üç aydır birlikte olduğu öğrenildi.

Aşkın, Cansu Taşkın’ın konuk oyuncu olarak ‘Fatmagül’ün Suçu Ne?’de yer almasının ardından filizlendiği de gelen haberler arasında.
 
SADECE ARKADAŞIZ

Bu haberin yayınlanmasının ardından Cansu Taşkın yaptığı açıklamada Engin Akyürek ile iki yıldır çok iyi arkadaş olduğunu belirterek, "Şu anda aramızda aşk yok. Ama ileride ne olur bilemeyiz." dedi.

"GÖZÜMDEN DÜŞTÜN ENGİN, ZEVKSİZMİŞSİN"

Haberin internet sitelerinde yayınlanmasının ardından genç oyuncunun hayranları sosyal paylaşım sitelerinde tepkilerini dile getirdi.

AKALIN ÇOK BOZULDU!

-Genç oyuncuya hayranlığını gizlemeyen Demet Akalın haberin ardından Twitter sayfasına "Engin Akyürek gözümden düştü, zevksizmiş" notunu düştü

-Akalın’ın bu sözlerine Engin Akyürek’in başka bir hayranı da "Demet Akalın ’Engin Akyürek zevksizmiş. Gözümden düştü’ diye tweet atmış. Sana yüz vermemesinden ne kadar zevkli olduğunu anlıyoruz Demetcim ;) rahat ol sen :)) (Elif Ç.)" diyerek yanıt verdi.

Engin Akyürek... Magazincelerin eline düşme! Senin dik duruşunu seviyorUz . Bu kadar...

Ayşegül G.

-Herkese bir dilim var bu pastadan. Eski sevgilisi, yeni sevgilisi, aşık olup red cevabı alanı, küseni, barışanı derken herkes zengin olacak. Bir nevi Fatmagül’de. İnsanlara da ekmek parası lazım ne yapacaksın. Engin’in Suçu Ne :))

Esra A.

-Manken hanım sadece arkadaşız diyor...İstemem yan cebime koy modunda!

Meltem G.

-Biz sevidiğimiz hayranı olduğumuz sanatçımızı çok iyi tanıyoruz. Kendisi ne bundan önce, ne de sonra böyle haberlere malzeme vermeyecek kadar asil biri. Özel hayatıyla ilgili tek kelime etmeyen böyle bir insanın, haberde yazan haliyle gündeme getirilmesine hayranı olarak hem üzüldüm, hem de olacağı buydu deyip hayıflandım. Neyse... Kızcağızın adını duyurmak yolunda attığı bu adımı görüyor, kendisine ŞAH-MAT diyorum...

Serap R

-Cam fanus kırıldı... Engin Akyürek büyüsü bozuldu...

Deniz Y

-Engin’in böyle kumpas bir haberle gündeme gelmesini istemezdim. Zaten yüzde 90 yalan olan magazin haberlerinden ve programlarından mümkün olduğunca uzak duruyorum ama söz konusu Engin olunca dinlemeden, izlemeden geçemedim. Bu kumpası kuran kızcağızı dinledim programda daha lafa başlamasından anladım olayı, gerisi hikaye. Biz her zaman Engin’in yanında olacağız. Onun ağzından duymadıkça hiç birşeye, hiç kimseye inanmayacağız. Bu haberler onun başarısını gölgeleyemez. Sen izlediğin yolsa devam et magazincilere prim verme, arada böyle haberler olur... kulak tıka geç, biz öyle yapacağız...

-Engin’imiz sıradan ünlüler,aktörler gibi ağızlarda sakız olamaz. Olmamalı! Gündemde yalnızca o güzel gülüşüyle,o güzel bakışıyla,o muhteşem yeteneğiyle gelmeli.

SAYGILAR...

Enginist Ece