Magazin
20 Eyl 2019 13:49 Son Güncelleme: 20 Eyl 2019 14:10

Kerimcan Durmaz'dan o iddialara yanıt gecikmedi!

Bir zamanların fenomeni Kerimcan Durmaz, uçak tuvaletinde müstehcen görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Gelen tepkilerin ardından ABD'ye yerleşen Kerimcan Durmaz'ın ev sahibi tarafından kovulduğu iddia edildi. Kerimcan Durmaz, iddialara sosyal medya hesabı üzerinden yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde Kerimcan Durmaz'ın Acarkent'teki evini boşalttığı ve ABD'ye taşınma kararı aldığı iddia edildi. Durmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla o iddiaları yalanladı.

"ARTIK MİDEM BULANIYOR"

"Kerimcan Durmaz yurt dışına kaçtı" iddialarını sosyal medya hesabından yayımladığı video ile yalanladı. Sosyal medya fenomeni, paylaştığı videoda, "Kahkahalar içerisinde uyandım. Artık midem bulanıyor aslı olmayan haberlerden. Ben sadece ufak bir tatil ve eğitim için buraya geldim ama çok başka şeyler konuşuluyor. İtibar etmeyiniz" dedi.

MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİNİ YAYINLAMIŞTI

Kerimcan Durmaz'ın, sosyal medya hesabında müstehcen görüntülerini paylaştığı gerekçesiyle 6 aydan 2 yıla kadar hapsi isteniyordu.