Kerimcan Durmaz olayının asıl yüzü! Siteden kovuldu...

Ünlü fenomen Kerimcan Durmaz hakkında, uçak tuvaletinde müstehcen görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından dava açılmıştı. Durmaz, gelen tepkilerin ardından ABD'ye yerleştiğini açıkladı. Ancak olayın aslı bambaşka bir durum çıktı.

Kerimcan Durmaz olayının asıl yüzü! Siteden kovuldu... - Sayfa 1

Sosyal medya fenomeni Kerimcan Durmaz, 5 ay önce seyahat ettiği uçağın tuvaletinde çektiği müstehcen görüntüleri yanlışlıkla sosyal medya hesabında paylaşmıştı. Skandal görüntünün ardından takipçileri azalmış, ünlüler dünyası tarafından dışlanmıştı. Hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle dava açılan Durmaz önceki gün New York’a yerleştiğini açıkladı.

18
Kerimcan Durmaz olayının asıl yüzü! Siteden kovuldu... - Sayfa 2

Ancak gitmeden önce yaşadığı bir olay ünlüler dünyasının dilinde. Aylık kazancı 500 bin TL’ye yükselen Durmaz, Beykoz Acarkent’te kirası 30 bin TL olan villada oturuyordu.

28
Kerimcan Durmaz olayının asıl yüzü! Siteden kovuldu... - Sayfa 3

'KİMSE ONU BURADA İSTEMİYOR'

Havuzlu, bahçeli villayı almak üzereydi. Skandaldan kısa bir süre sonra Acarkent’in sahibi Erdal Acar, Kerimcan Durmaz’a şöyle bir mesaj iletti: “Siteyi terk etsin, kimse onu burada istemiyor.”

38
Kerimcan Durmaz olayının asıl yüzü! Siteden kovuldu... - Sayfa 4

Ancak Kerimcan Durmaz evini bırakmak istemedi. Erdal Acar’dan gelen uyarıların ise ardı arkası kesilmedi. İddiaya göre; Erdal Acar sonunda şirketinde çalışan görevliler aracılığıyla Kerimcan Durmaz’ı siteden kovdu.

48