Magazin
02 Ara 2016 12:27 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:13

Kerimcan Durmaz, 20 kişiden dayak yemiş!

Kerimcan Durmaz'a Samsun'da sahne aldığı mekanda yapılan saldırının detayları ortaya çıkmaya başladı

Samsun'da sahne aldığı barda saldırıya uğrayan Kerimcan Durmaz'la ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı. Çıkan olay sonrası dışarıya kaçırılan Kerimcan Durmaz mekan önünde eli sopalı bir grup genç tarafından darp edilmiş. Kaşı patlayan, elmacık kemiği zarar gören Kerimcan Durmaz İstanbul'da tedavi altında...

KERİMCAN'IN MASASINA ŞİŞE FIRLATTILAR

Olaylı gece sosyal medya fenomeninin sahne aldığı yerde en ön sırada masa ayırtan dört kişinin mekandan ayrılma kararı almasıyla başlıyor. Gençlerden biri giderken Kerimcan Durmaz'ın DJ masasına şişe fırlatıyor ve Kerimcan Durmaz panikle sokağa kaçıyor. Sokakta ise onu kırık şişe camları, palalarla bekleyen 15-17 yaş arasındaki gençlerle karşılaşıyor.

20 KİŞİDEN DAYAK YEDİ

Renkli Sayfalar'ın haberine göre, Kerimcan Durmaz sokakta 20 kişinin arasında kalıp dayak yiyor ve kanlar içinde kalıyor. Durmaz'ın yakın bir arkadaşı duyduğu çığlıklar üzerine sokağa çıkıyor ve Kerimcan Durmaz'ı baygın bir halde buluyor. O sırada Kerimcan'ın arkadaşı ve asistanı da darbe alıyor. Asistanın kolu kırık. Olay yerine ambulans ve polisler gelene kadar saldırganlar kaçıyor.

İÇİNE KAPANDI, SAHNELERDEN UZAK DURACAK

Sabah altıda apar topar İstanbul'a getirilip, Nişantaşı'nda bir hastaneye kaldırılan Durmaz'ın saldırıda kaşı patlamış ve elmacık kemiği de zarar görmüş. Olayın ardından psikolojik ve fiziksel anlamda zarar gören Durmaz'ın içine kapandığı ve bir süre sahnelerden uzak kalacağı öğrenildi.

ANNESİ YALANLADI

Kerimcan Durmaz'ın tedavi gördüğü hastaneye kızı ile birlikte gelen anne Durmaz oğlunun sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı: "Kerimcan çok iyi. Sağlığı yerinde. Bugün müşade altında tutulacak. Hiçbir sorun yok. 'Dayak yedi' diye bir şey yok. Yüzünde hiçbir hasar yok."

İKİ İSİM KONSERİNİ İPTAL ETTİ

Olayın üstüne Samsun'da konserleri olan Gülşen ve Berkay konserlerini iptal etti. Samsun'da yaşayan izleyiciler Renkli Sayfalar programına mesaj atarak "Bu olaydan utanıyorum, Samsun'un kötü anılmasını istemiyorum" dedi ve bunun üzerine de Müge Dağıstanlı "3-5 kendini bilmez yüzünden Samsun karalanamaz" dedi.