Magazin
09 Eyl 2014 17:30 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:42

Keremcem'den ağlatan evlilik teklifi!

Keremcem sevgilisi Seda Güven'e sürpriz evlilik teklifi yaptı.

 İki senedir birlikte olan çiftin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Doğum günü kutlaması sırasında davetlilerin önünde Seda Güven'e evlilik teklifi eden ünlü şarkıcı herkese şaşkına çevirdi.

Keremcem, iki yıldır birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Seda Güven’e, 17 Haziran’da, annesinin yüzüğüyle, 120 kişinin huzurunda evlilik teklifi ettiğini açıkladı. Haziran ayından beri haberi gizli tutan çift, kısa süre önce aile içinde gerçekleşen nişan töreninin ardından mutluluklarını paylaşma kararı aldı.

İŞTE O ANLAR FOTO GALERİ

Keremcem, Aydın Boysan’ın 17 Haziran’da gerçekleşen doğum günü kutlamasında bütün davetlilerin huzurunda Seda Güven’e evlilik teklifi ederek sevgilisi ve dostlarına büyük bir sürpriz yaptı. Keremcem’in annesinin, yıllar önce aile dostları Seden Kutlubay’a “Keremcem, bir gün evlilik teklifi edecekse bu yüzükle etsin” diyerek emanet ettiği yüzüğü o gece Kutlubay’dan alan ve sevgilisinin parmağına takan Keremcem, herkesi şaşırttı.

Evlilik teklifi karşısında şoke olan Seda Güven, mutluluktan gözyaşlarına engel olamadı. Doğum günü sahibi Aydın-Suzan Boysan, davetliler Mustafa Alabora, Mehmet Turgut, alper kul, Nebil Özgentürk, Ayşe Arman, Ayşegül Dinçkök, Belgin-Sunay Akın, Derya Karadaş, Haki Biçici, levent üzümcü, Doğan-Güneş Duru, Kandemir Konduk, Zeynep- Selim Atakan, Yüksel Aksu ,Seden Kutlubay, Macit Koçer de romantik çiftin heyecan ve mutluluğuna şahitlik edip, kararlarından dolayı tebrik ettiler.

İlişkilerini haziran ayından beri haberi gizli tutan ve yakın dostları dışında kimseyle paylaşmayan çift, kısa süre önce aile içinde gerçekleşen nişan töreninin ardından mutluluklarını paylaşma kararı aldı ancak evlilik zamanıyla ilgili bir açıklama yapmadılar.