Televizyon
23 Nis 2015 12:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:29

Keremcem 'Nuran'ın ardından ilk kez konuştu!

Oyuncu ve şarkıcı Keremcem, rol aldığı diziden ayrılan Yeşim Ceren Bozoğlu hakkında ilk kez konuştu.

Şarkıcı ve oyuncu Keremcem önceki gün Ankara'nın popüler alışveriş merkezi Ankamall'daydı. Banu Noyan organizasyonuyla sevenleriyle bir araya gelen Keremcem, soruları yanıtladı.

Fox'ta yayınlanan 'O Hayat Benim'de başrolde yer alan Keremcem, dizinin 'Nuran'ı Yeşim Ceren Bozoğlu'nun olaylı şekilde ayrılmasıyla ilgili de ilk kez konuştu. 

Keremcem, "Yeşim Ceren Bozoğlu'nun diziden ayrılmasına üzüldünüz mü" sorusuna "Tabii ki üzüldüm. Hem arkadaşım hem çok iyi bir oyuncu. O Hayat Benim'e katkısı sonsuz. Ama böyle şeyler oluyor" yanıtını verdi.  Bozoğlu'nun rol arkadaşlarının yüzüne tükürdüğü iddialarıyla ilgili ise "Ben böyle polemiklerin içine giren birisi değilim. Şahit de olmadım" dedi. 

Keremcem, Bozoğlu'nun canlandırdığı Nuran karakterinin ayrılmasının ardında ratinglerin düşeceği iddialarını ise şöyle yanıtladı: "Böyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Kimlerin projeleri kalktı. Senaryo ve öykü sağlamsa ki 'O Hayat Benim'in öyküsü zaten seyredilen. Tabii ki çok değerli oyuncular var ama öyküdür seyrettiren. Senaryodur, çekimdir, yönetmendir. Biz devam ediyoruz gayet de güzel reytinglerimiz. Oya Başar da girdi, güzel bir şekilde devam ediyor."

Son dönemde oyunculuğa ağırlık verdiği için müziği ikinci plana attığı eleştirilerine katılmadığını söyleyen Keremcem "Şarkıcılığı ikinci plana attım gibi görünüyor ama öyle bir şey yok. Oyunculuğum şarkıcılığımı, şarkıcılığım da oyunculuğumu besliyor" diye konuştu.