Gündem
24 Mayıs 2011 15:40 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:23

KEREMCEM CEBİNDEN NEDEN KÜLOT ÇIKARDI?

Süper FM'den Duygu Çakır'ın programına konuk olan Keremcem geçtiğimiz haftalarda Hülya Avşar'ın programında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu. VİDEO

Pop müziğin ve genç kızların sevgilisi Keremcem, Süper FM’den Duygu Çakır’ın programına konuk oldu. Yeni albümü ’Vurgun’ ile müzikseverle buluşan Keremcem, yeni albümünün yanı sıra geçtiğimiz haftalarda Hülya Avşar’ın programında yaşananlarla ilgili açıklamalarda bulundu.

"Hülya Avşar’a sürpriz yaptım"

Keremcem, Hülya Avşar’ın programında gelişen olay ilgili Duygu Çakır’ın sorusuna "Cebimden külot çıkarmam tamamen spontane gelişen, ona yaptığım bir sürprizdi. Dean Martin Show’daki gibi onun da yaptığı bir şovun bir parçasıydı. Ben de 2010 yılbaşında aynısını kırmızısıyla yapmıştım hatta. Hülya Avşar’da bana sürpriz hazırlamış. Yunanistan’dan dansçı bir arkadaşımı getirmiş ama inanmadı insanlar nedense. Yemin ederim ki ikisi de süprizdi. Orada benim bir hatam oldu belki de şovun bir parçası olduğunu söylemedim, söylemeyi ihmal ettim. Ben yapmışım gibi oldu. Ben aslında kendi şovumun bir parçasını yapıyordum orda" yanıtını verdi.

"Gittikçe daha sadık olan bir erkeğim"

Keremcem, programda "Erkek ve kadın arasındaki sadakatin önemi ve sadık bir erkek olup olmadığı ile ilgili gelen soruya ise "Sadakat iyidir, önemlidir. Ben de gittikçe daha sadık olan bir erkeğim" açıklamasında bulundu.

 
İŞTE KEREMCEM’İN G-STRİNGİ CEBİNDEN ÇIKARDIĞI O AN...