Magazin
12 Mar 2021 09:47 Son Güncelleme: 12 Mar 2021 10:16

Kerem Bürsin'i kızdıran sunucu çark etti: "Şakaydı, özür dilerim"

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, Bay J'nin sözlerine sinirlenince salonu terk etti. Tepkilerin ardından Bay J bir açıklama yaptı.

Fox TV'de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin başrol oyuncusu Kerem Bürsin, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlenen ödül töreninde '2020 Yılının En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu' ödülünü aldı.

Organizasyona ise sunucu Bay J'nin sözleri damga vurdu. Bay J, "Kerem Bey zor şartlarda çalışıyor. Gözleriniz dolacak ama geçen yıl bölüm başı 120 bin TL alarak çalışmaya devam etti" dedi. Bu sözlerin ardından Kerem Bürsin salonu terk etti.

Tepkilerin ardından Bay J, sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Bay J, "Çok fazla tepki gelince bir açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Magazinci arkadaşlar biliyorum işiniz bu ama keşke konuşmamın başını da yayınlasaydınız da oyuncuların zor şartlar altında çalıştığını söylediğimi duysaydı herkes. Ciddi ciddi sanatçıların zor koşullarından bahsediyordum. Sadece sonundaki sarkastik bir şakaydı, kimsenin parasında gözüm olduğundan falan değil. Amacını aşmış olabilir şakam. O yüzden kalbini kırdığım insanlardan özür diliyorum. Kerem Bürsin’i çok severim. Sevgili Kerem ne kadar zor şartlar altında çalıştığınızı çok iyi biliyorum. Sen zeki bir adamsın. Böyle bir şakadan alınacak biri değilsin, biliyorum ve çok sevgilerimi yolluyorum" dedi.

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bay J (@bayjshow)'in paylaştığı bir gönderi