Magazin
20 Oca 2019 23:59 Son Güncelleme: 21 Oca 2019 00:30

Kerem Alışık'tan açıklama! Hilal Altınbilek ile aşk mı yaşıyorlar?

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin başrol oyuncularının aşk yaşadığı iddia edildi.

atv'de yayınlanan 'Bir zamanlar Çukurova' dizisinde 'Ali Rahmet Fekeli'ye hayat veren Kerem Alışık (58) ile Züleyha karakterini canlandıran Hilal Altınbilek'in (27) aşk yaşadığı iddia edildi.

Posta'da yer alan iddiaya İddiaya göre; Kerem Alışık (58) ve Hilal Altınbilek (27) çekimler dışında da sık sık bir araya geliyor. Alışık 2008'de aşk yaşamaya başladığı Songül Öden'den 2016'da ayrılmıştı. İki yıldır yalnızdı. Hilal Altınbilek de 2016 yazında İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo ile flört etmişti.

Kerem Alışık'tan açıklama

Aşk iddialarına Kerem Alışık'tan yanıt geldi. Alışık, yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir iddiaya göre denilerek, hiç bir dayanağı olmadan, ne amaçla uydurulduğu, nereden çıktığı belli olmayan, gelişi güzel yapılan haberler, maalesef hiç istemediği halde insanı açıklama yapmak zorunda bırakıyor. En kötüsü de bu galiba. Durup dururken gerçek olmayan bir şeyin gerçek olmadığının savunulması.
Bir Zamanlar Çukurova setindeki tüm meslektaşlarım ve set arkadaşlarımla olduğu gibi Hilal'le de iletişimim, aynı arkadaşlık, aynı dostluk samimiyeti ölçüsündedir.. Bunun dışında yazılan, söylenen şeylerin asla gerçeği yansıtmadığının bilinmesini isterim... Saygıyla...

Kerem Alışık"