Spor
03 Şub 2024 20:35 Son Güncelleme: 03 Şub 2024 20:50

Kerem Aktürkoğlu’nun konuşmaları ifşa oldu! Sosyal medya karıştı: Tete paylaşımı apar topar sildi

Galatasaray'da son oynanan mücadelede kaçırdığı golle taraftarın tepkisini çeken Kerem Aktürkoğlu gündem olmaya devam ediyor. Son olarak Tete'nin sosyal medyada paylaştığı bir videoda sesi duyulan Aktürkoğlu, ilginç ifadeler kullandı. İşte detaylar...

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Tete'nin sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla ortalığı karıştırdı. Yıldız oyuncu yeni transfer Carlos Vinicius'un tanıtım videosu çekildiği anlarda bir görüntü paylaşırken, arkadan Kerem Aktürkoğlu'nun kulüp çalışanıyla yaptığı bir konuşma duyuldu.

MAÇ SONU SEVİNCİNE KATILMADI

Son oynanan Samsunspor maçında zaman zaman taraftarın tepkisini çeken Aktürkoğlu, maç sonunda galibiyet sevincine katılmazken o anlar çok konuşulmuştu.

Son dönemde eleştirilerin hedefinde yer alan ve performansı tartışılan milli yıldız Tete'nin paylaşımında yaşadığı stresi dile getirdi.

STRESTEN DİŞLERİ KIRILDI

Arka planda birisiyle konuştuğu duyulan Kerem Aktürkoğlu, "Çarşamba günü dişim kırıldı. İkisi de aynı yerden kırıldı. Doktor bana stresten dolayı dişlerimi çok sıktığımı söyledi." sözlerini dile getirdi.