Spor
17 Şub 2022 15:23 Son Güncelleme: 17 Şub 2022 15:33

Kerem Aktürkoğlu'ndan Marcao kavgasıyla ilgili itiraf!

Galatasaray'ın 23 yaşındaki genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, sezon başında Marcao'dan yediği yumruk hakkında ilk kez konuştu. Aktürkoğlu, "O konuyu aşmak zorundaydım ve aştım" dedi.

Süper Lig kulüplerinden Galatasaray'da bu sezon yıldızı daha da parlayan Kerem Aktürkoğlu, Galatasaray dergisine açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu sezon başında Marcao ile ettiği kavga hakkında da konuştu.

Aktürkoğlu, "Galatasaray'da en zorlandığın anlar Marcao ile kavga ettiğin anlar mıydı?" şeklinde gelen soruya "Gerçekten zor bir andı. Aşmak zorundaydım çünkü. O konu ile ilgili hiç konuşmadım çok da konuşmak istemiyorum ama o konuyu aşmak zorundaydım ve aştım. Kendi önüme, geleceğime baktım. Başka hiçbir şey düşünmedim." diye cevap verdi.

NE OLMUŞTU?

Marcao ile Kerem Aktürkoğlu, 16 Ağustos 2021 tarihindeki Süper Lig 1.hafta maçında tartışmış ardından Marcao takım arkadaşına sportmenlik dışı hareketlerde bulunmuştu.

Marcao 8 maç cezası dışında takımla antrenmanlara da bir süre katılamamıştı. Önce teknik heyet ve Fatih Terim'den ardından da Kerem Aktürkoğlu ile takım arkadaşlarından özür dileyen Brezilyalı isim takıma dönmüştü.