Televizyon
30 Mayıs 2013 14:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:11

KENNEDY SUİKASTININ BİLİNMEYENLERİ KOMPLO TEORİSİ'NDE!

Komplo Teorisi bu hafta, ABD'nin otuz beşinci başkanı Kennedy'nin 22 Kasım 1963'te Dallas'da öldürülmesi olayını gündeme alıyor.

Kennedy suikastı konusunda onlarca farklı senaryo ortaya atıldı. Peki, Kennedy kimdi? Niye hedef seçildi? Kennedy neye itiraz ediyordu? Kim yaptı? Suikastın ardından neler yaşandı?

Cem Küçük soruyor, Araştırmacı - Yazar Burak Turna ve Gazeteci - Yazar Atilla Akar konu hakkında bilinmeyenleri yanıtlıyor. “Kennedy’i öldüren güç belliydi. Pentagon, CIA ve Ulusal Güvenlik Teşkilatı ortaklaşa bu suikastı gerçekleştirmişlerdi. Gerekçe iddia edildiği gibi zencilere verilen haklar değildi. Bu medyanın halkın oyalanması için attığı bir yemdi. Nitekim tuttu da… Kennedy Soğuk Savaş mantığından sıkılmıştı. Sovyetler’le barış istiyordu. Dünyanın anlamsız bir düşmanlığa büründüğünü düşünüyordu. Öte yandan Vietnam Savaşı’na gönülsüzdü. Askerleri peyderpey çekip Pentagon’un bütçesini kısmak istiyordu.” Diyen Küçük, gizli ve açık tüm belgeleri Komplo Teorisi’nde bir araya getiriyor.

’Komplo Teorisi’ programı 31 Mayıs Cuma günü TVNET ekranlarında yayınlanacak.