Magazin
25 Mar 2010 16:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:11

KENDİSİ YARIŞACAK!.. SUNUCULUK YAPMAYA GİTTİ YARIŞMACI OLDU!..

'Hayallerimin Turu' adlı yarışmanın sunuculuğunu üstlenen Şebnem Dönmez ödülleri duyunca kendi grubunu kurarak yarışmaya katılma kararı aldı.

Facebook uygulaması üzerinden başlatılan Carlsberg 'Hayallerimin Turu' isimli yarışmanın tanıtımı önceki akşam Ghetto'da gerçekleşti. Sunuculuk görevini üstlenen Şebnem Dönmez, 26 Nisan'a kadar sürecek yarışmanın hediyelerini duyunca yarışmacı olmaya karar verdi.

GERÇEK BİR HAYAL TURU

www.hayalleriminturu.com adresinde dörder kişilik kurulan gruplar, neden bu tura kendilerinin gitmesi gerektiğini bir cümle ile anlatacak ve profillerine bir de video ekleyecekler. Yarışma sonunda birinciye Dönmez'i bile baştan çıkaran şu ödüller vaat ediliyor: Takım üyeleri, dört gün boyunca; Londra'nın en iyi otellerinden birinde kalacak, London Eye'a binip, özel VIP bölümden şehre bakacak, şehri tepeden izleyecekler. Onlar için özel olarak ayarlanan fotoğrafçı ve stilistle beraber, fotoğraf çekimine katılacaklar.

Michelin yıldızlı şef Thierry Laborde'la tanışıp, beraber yemek yapacaklar. Ardından da tüm dünyada izlenme rekorları kıran 'Thriller Live Show'a gidip, Michael Jackson'ın şarkılarını dinleyip, söyleyecekler. VIP konser biletlerini alıp, O2 Arena'da Rihanna konserine gidecek, Wembley Arena'da rock grubu Kiss'i izleyecekler.

ETİKETLER
#şebnem dönmez