Spor
17 Nis 2024 19:43 Son Güncelleme: 17 Nis 2024 19:44

Kenan Yıldız Juventus'tan servet kazanacak

İtalya Serie A ekiplerinden Juventus'ta forma giyen milli yıldızımız Kenan Yıldız, kulübüyle 4 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor. İtalyan basını, Kenan'ın Juventus'tan yıllık 1 milyon euro + bonuslar kazanacağını yazdı.

İtalyan devi Juvenstus'ta forma giyen ve geleceğin yıldızları arasında gösterilen milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın takımındaki geleceği ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Kenan, Juventus ile 4 yıllık yeni bir sözleşmeye imza atmaya hazırlanıyor.

1 MİLYON EURO KAZANACAK
La Gazzetta dello Sport'un haberine göre genç yıldız, Juventus ile imzalayacağı yeni sözleşmenin ardından İtalyan kulübünden yıllık 1 milyon euro + bonuslar kazanacak.

10 NUMARAYI GİYECEK
18 yaşındaki hücumcunun yeni sözleşmesinin kısa süre içerisinde resmi olarak duyurulması beklenirken, Kenan Yıldız'ın gelecek sezondan itibaren Juventus'ta 10 numaralı formayı giyeceği de konuşuluyor.

BU SEZONKİ PERFORMANSI
Milli yıldız, bu sezon Juventus forması ile toplamda 25 maçta görev yaptı. Kenan, söz konusu karşılaşmalarda takımı adına 3 gol atma başarısı gösterdi.

ETİKETLER
#juventus #maaş #para