Gündem
02 Nis 2014 17:31 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:03

Kenan Işık'la ilgili son kararı ailesi onayladı

Beyin kanaması sonrası 13 gündür tedavisine devam edilen Kenan Işık hakkında verilen kararı ailesi onayladı.

Beyin kanaması sonrası 13 gündür tedavisine devam edilen ünlü tiyatrocu ve televizyon sunucusu Kenan Işık'ın, dün, tomografi ve beyin MR'ı çekildi. Doktorlar tetkiklerin sonuçlarını Işık'ın eşi Beril Işık ve kardeşi Cengiz Işık ile paylaştı. Beril Işık, "Doktorlar olumlu noktaya gelindiğini söylediler. Ancak beynin dış dünya ile bağlantısının kesilip yani uyutulma sürecinin devamına karar verildi" dedi.

Geçirdiği beyin kanaması sonrası tedavisine devam edilen ünlü tiyatrocu ve televizyon sunucusu Kenan Işık'ın yapılan tetkikler sonrasında uyutulmasına devam edilmesine karar verildi.

13 gündür tedavi altında tutulan Kenan Işık'ın tomografi ve beyin MR'ı çekildi. Doktorlar tetkiklerin sonuçlarını Işık'ın eşi Beril Işık ve kardeşi Cengiz Işık ile paylaştı.Beril Işık doktorların yaptıkları değerlendirmenin umut verici olduğunu ifade ederek, "Doktorlar olumlu noktaya gelindiğini söylediler. Durumun stabil olduğunu ortaya çıkan bulgularda beyinde herhangi bir komplikasyonun olmadığını ifade ettiler. Bu aşamadan sonra beynin kendi haline bırakılarak gelişmeleri takip etme yoluna gideceklerini belirttiler. Beynin dış dünya ile bağlantısının kesilip yani uyutulma sürecinin devamı ile birlikte yol haritasının belirlenmesi için bundan sonra ortaya çıkacak klinik bulguların takip edileceğini vurguladılar" dedi.