Medya
17 Haz 2014 15:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 16:19

Kenan Işık'ın koltuğuna oturan 'Nöbetçi sunucular' ATV'den kaç para alıyor?

Kenan Işık yerine sunuculuk yapan ünlü isimler ne kadar ücret alıyor?

Kenan Işık geçirdiği rahatsızlık sonrasında Kim Milyoner Olmak İster yarışmasını 2, 5 aydır sunamıyor.

Onun ekran başında olamadığı zamanlarda, yakın çalışma arkadaşları, dostları, öğrencileri hatta İlber Ortaylı gibi lisede birlikte okuduğu isimler kamera karşısına geçtiler.

Sinan Çetin, Yılmaz Erdoğan, Erdal Özyağcılar, Zafer Ergin, Halil Ergun, Engin Altan Düzyatan programı Kenan Işık yerine sunan isimlerden bir kısmı. Henüz o bölümler yayımlanmadı ama Mehmet Aslantuğ ile Kenan İmirzalıoğlu da Kenan Işık'ın boşluğunu doldurmak için kamera karşısına geçti.

Miliyet yazarı Ali Eyüboğlu, köşesinde "nöbetçi sunucular"ın kaç para ücret aldığını ATV genel müdürü Adem Gürses ile görüştü. Yetinmedi ATV'ye bir de öneri getirdi.

İşte köşesinde yazdıkları:

Kenan Işık'ın sağlık durumu malum... Işık'ın eski sağlığına kavuşup "Kim 500 Bin İster?"in sunucu koltuğuna oturması bir "mucize"ye bağlı... Dileğim Işık'ın, sunuculuğa dönecek kadar olmasa bile en azından yaşamını idame ettirecek melekelerine yeniden kavuşabilmesi...
Işık'ın yokluğunda yarışmayı ünlülere sunduran atv, yeni yayın dönemine kadar "nöbetçi sunucular"la götürecek işi...

atv'nin hedefi, Kenan Işık dönünceye kadar Işık'ın emanetçisi olacak biriyle anlaşıp yarışmayı ona emanet etmek.
Şimdiye kadar birçok ünlü Kenan Işık'ın hatırına üstlendi yarışmanın sunuculuğunu. Henüz ekrana gelmedi, ama "Kim 500 Bin İster"i sunanlar arasında Mehmet Aslantuğ ile Kenan İmirzalıoğlu da var.

Şimdiye kadar Kenan Işık hatırına yarışmayı sunanlardan hiçbirinin para istemediğini söyleyen atv Genel Müdürü Adem Gürses'e şöyle bir öneride bulundum:
"Nöbetçi sunuculuk" için fiks bir bedel belirleseniz ve bu işi yapanlar da bu parayı Işık'ın sağlık giderlerine harcanmak üzere bağışlasa iyi olmaz mı?
Gürses, "İyi fikir" dedi...