Gündem
12 Mar 2015 13:34 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:07

Kenan Işık yalanı Google'ı salladı

Kenan Işık'ın öldüğü yönündeki asılsız tweet'ler yine ortalığı karıştırdı. Yürekleri ağza getiren bu iddia yüzünden Işık'ın sağlık durumunu merak edenler Google'a akın etti.

Peki Google'da Türk insanı başka ne aradı? İşte Türkiye'nin en çok aradığı o isimler...

Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Google aramalarında pazar günü bu güne özel aramalarda bir hayli artış gözlendi.

Kenan Işık

Kenan Işık'ın öldüğü şeklinde asılsız iddiaların Twitter'da tekrar hortlamasıyla birlikte gerçeği öğrenmek isteyenler Google'da Işık'ı aradı.

Müslüm Gürses

3 Mart 2013 yılında hayata gözlerini yuman usta sanatçı Müslüm Gürses'in ölüm yıldönümü dolayısıyla Gürses hayranları Google'a akın etti.

John Carter

Geçtiğimiz hafta TV'de ilk kez yayınlanan John Carter isimli film de Google'da trend olan isimlerden...

Nazlı Kayaaslan

İşte Benim Stilim isimli yarışmada bu hafta elenen isim Nazlı Kayaaslan oldu.

Hande Yener, Sebastian

Hande Yener'in yeni klibi 'Sebastian' da Google'a damgasını vuranlardan...

Gamze Akbaş

Lösemi hastası Gamze Akbaş, uygun ilik arama sürecinde 'Oğlum Atakan için yaşamak istiyorum' çağrısıyla ülke gündemine gelmişti. 5 yıldır verdiği mücadeleyi kaybeden Gamze Akbaş 5 Mart'ta İzmir’de son yolculuğuna uğurlandı.

Duygu Çetinkaya

Survivor All Star’dan geçtiğimiz hafta elenen isim Duygu Çetinkaya Google'ın en çok aranan isimlerden biriydi.

Pelin Öztekin

Hülya Avşar’ın programına konuk olan Pelin Öztekin zayıflama sırlarını anlattı; Öztekin'i ekranda gören Google'da onu aradı.

Selin Atasoy

Okan Bayülgen, geçen yaz adının aşk dedikodularına karıştığı Selin Atasoy ve onun oğluyla çıktığı pazar gezmesinde kameralardan kaçamadı.

Ramazan Fırat

3 Mart'ta üniversite öğrencisi Ramazan Fırat, Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçesi’ndeki evinde boynundan bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulundu. Bu da Fırat'ın Google aramalarında üst sıralara çıkmasına neden oldu.

Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli

İlker Kaleli ile Burçin Terzioğlu hakkında "evleniyorlar" haberi çıkınca bu gelişme doğrudan Google'a yansıdı.

Nur Yerlitaş

İşte Benim Stilim’ yarışmasıyla gündemden düşmeyen ve hemen her hafta Google aramalarında üst sıralarda yer alan Nur Yerlitaş yine bu hafta listeye girmeyi başardı.

Meltem Banko

AKP milletvekili aday adayı Meltem Banko, CNN Türk'te Şirin Payzın'la "Ne Oluyor? programına konuk oldu.

Hande Doğandemir

Okan Yalabık’tan ayrılan Hande Doğandemir'in Engin Öztürk’le yeni bir ilişkiye başladığı haberleri Doğandemir'in popülaritesini Google'da bir anda artırdı.

Serdar Önal, Beste Bereket

Serdar Önal ve Beste Bereket evlendi. 1 yıllık ilişkinin ardından geçtiğimiz pazar günü nikâh masasına oturan Beste Bereket ve Serdar Önal, balayı için İspanya'yı tercih etti.

Atilla Taş

Sosyal medyanın popüler isimlerinden sanatçı Atilla Taş, Başbakan Ahmet Davutoğlu ile ilgili attığı tweetler nedeniyle gözaltına alınınca Google aramalarında Taş üst sıralara çıktı.