Magazin
16 Mayıs 2010 11:05 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:18

KENAN İMİRZALIOĞLU'YLA AŞK YAŞIYOR MU? İŞTE İLGİNÇ YANIT!..

Kenan İmirzalıoğlu'yla aynı reklamda rol alan Perihan Ünlücan aşk sorularına şaşırtan cevap verdi.

Kenan İmirzalıoğlu'nun reklamdaki partneri fizik mühendisi Perihan Ünlücan, "Asla asla dememek gerekiyor" dedi. Ünlücan'ın altı filmlik reklam kampanyasından 15 bin TL'ye yakın bir ücret aldığı belirtildi.

Yapımcı-yönetmen Gül Oğuz tarafından keşfedilen 26 yaşındaki fizik mühendisi Perihan Ünlücan, Kenan İmirzalıoğlu ile rol aldığı reklamla tanındı. Ünlücan oyunculuk hayallerinden, İmirzalıoğlu ile aralarında çıkan aşk dedikodularına kadar birçok konuda Vatan'ın sorularını yanıtladı:

* Eğlenceli ve çok iyi bir enerjisi var Kenan Bey'in. Onunla çalışmak çok güzel. Dış görünüş olarak hiç tanımasam da ilgimi çekerdi, neden çekmesin? Kimin çekmez?

* Kenan güzel bir adam, aynı zamanda başarılı. Fiziki anlamda yakıştırıyor olmaları beni mutlu eder. Hoşuma gidiyor. Aramızda ilişki yok. Rol gereği duygusal bir durum var.

* Kamera karşısına geçene kadar bu işten bu kadar keyif alacağımı tahmin etmezdim. Kalpten hissettiğim bir işse ve o projenin içinde doğalsa sevişme sahnesi varsa oynarım. İnandığınız zaman her şeyi yapıyorsunuz. Bence hiç insanı geren bir şey değil, sonuçta seçme şansın var. Belki de insanlar biraz önyargılı bakıyor.

* İlişkilerin bitmesi konusunda kadınlarda biraz suç bulabiliyorum. Bir adamla tanıştıktan 2 gün sonra evlilik planları yapıyorlar, erkeğe söylemiyorlar ama hissettiriyorlar. Erkekler de aaaa ne oluyoruz deyip kaçıyorlar. Herkes rahat olabilse uzun soluklu ilişkiler yaşanır. Adamlar ıssız olmaz, kadınlar yalnız kalmaz.

* (Kenan İmirzalıoğlu'yla ilişki konusunda) Asla asla dememek gerekiyor. Karşına çıktığı zaman öyle şeyleri değerlendirirsiniz. Şu an öyle bir durum yok.