Televizyon
17 Mayıs 2015 13:41 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:34

Kenan İmirzalıoğlu ve Can Dündar'dan Deniz Gezmiş zirvesi!

Önceki gece gazeteci-yazar Can Dündar'la bir araya gelen Kenan İmirzalıoğlu, Dündar'ın kaleme aldığı film projesinde rol alacak.

Özel bir üniversitenin ‘11’inci İletişim Ödülleri’, önceki akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Öğrencilerin oylarıyla belirlenen ödüllere; Kenan İmirzalıoğlu, Ayşe Hatun Önal, Erol Evgin ve Melike İpek Yalova gibi isimler layık görüldü.

KARADAYI İZDİHAMI
‘Yılın En Başarılı Oyuncusu’ seçilen İmirzalıoğlu’nun salona girmesiyle izdiham yaşandı. Yüzlerce öğrencinin alkış yağmuruna tuttuğu oyuncu için törene 10 dakika ara verildi.

Final yapmaya hazırlanan ‘Karadayı’yla ilgili soruları yanıtlayan oyuncu, “Bir dizinin final yapması mezuniyet gibidir, hem sevinirsiniz hem de ayrıldığınız için üzülürsünüz” dedi.

Daha önce dizi saatlerinin 90 dakika olmasını eleştiren ve artık dizilerde rol almayacağını söyleyen oyuncu, konuya açıklık getirdi: “Dizilerde rol almayacağım demedim, uzun dizi olursa oynamayacağım. Dizi saatleri 60 dakikaya inerse ve öyle bir proje gelirse rol alırım.”



DENİZ GEZMİŞ'İ CANLANDIRACAK
Artık sinemaya ağırlık vermeye karar veren oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu, Can Dündar’la Etiler’deki bir restoranda buluştu. İkilinin film projesi için bir araya geldikleri öğrenildi. Oyuncunun, senaryosunu Dündar’ın yazdığı filmde, 68 kuşağının öğrenci liderlerinden Deniz Gezmiş’i canlandıracağı konuşuluyor.