Magazin
13 Tem 2010 10:21 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:27

KENAN İMİRZALIOĞLU İLE NEHİR ERDOĞAN BİRLİKTEYSE CANIMI ACITIR!

Genç oyuncu Nehir Erdoğan, Çeşme'de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte görüntülendi eski sevgilisi üzüldü!

Yönetmen Mustafa Altıoklar, Nehir Erdoğan ile ilişkisinin bittiğini açıkladı, eski sevgilisinin Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte olduğu iddialarına ise “Doğruysa üzülürüm” dedi.

Genç oyuncu Nehir Erdoğan, önceki gün Çeşme’de Kenan İmirzalıoğlu ile birlikte görüntülendi. Bunun üzerine gözler Nehir Erdoğan’ın 3 yıldır birlikte olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı yapımcı-yönetmen Mustafa Altıoklar’a çevrildi.

Altıoklar,  bu konudaki soruya “Biz Nehir ile bir süre önce ayrıldık” diyerek sürpriz bir yanıt verdi.

İlişkilerini Nehir Erdoğan’ın Mardin’deki dizi çekiminden sonra bittiğini belirten Altıoklar “Çok güzel bir beraberlikti ama güzelliğini kaybetmeye başladığında bitmesinde fayda var diye düşündük. Birbirimizi daha fazla yormanın bir anlamı yoktu. Şimdiye kadar hayatımdan kaç ilişki bitti ve bir tane daha bitmiş oldu. Tabi Nehir benim için bir başkaydı. Ancak ilişkilerde bir gerçek varki çok uzayınca sorun çıkıyor. Zaten şu anki duygularımı kimseyle paylaşmak istemem, ne hissediyorsam onu yaşar, geçerim” dedi.

Ünlü yönetmen, Nehir Erdoğan’ın Kenan İmirzalıoğlu ile Çeşme tatiliyle ilgili olarak “Nehir Çeşme’de arkadaşlarıyla birlikte tatil yapıyordu. Kenan’la orada karşılaşmış olabilirler. (Aralarında bir aşk varsa canınız acır mı? sorusuna) Öyle bir şey olduğunu sanmıyorum ama varsa tabi ki acır, herkesin acır. Aslında biten bir ilişkiden sonra kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez” diye konuştu.