Gündem
16 Eyl 2010 17:37 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 11:37

KENAN DOĞULU'DAN MİLLİ TAKIMA MARŞ MÜJDESİ!

Artık A Milli Futbol Takımı'nın da Basketbol Milli Takımı'nın '12 Dev Adam' şarkısı gibi bir marşı olacak.

Artık A Milli Futbol Takımı'nın da Basketbol Milli Takımı'nın '12 Dev Adam' şarkısı gibi bir marşı olacak. Kenan Doğulu, Milli Takım'ın Kazakistan'ı 3-0, Belçika'yı ise 3-2 yendiği 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının ardından kabaran milli duygularıyla bir marş yazmak için harekete geçti. Doğulu, konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i arayarak Milli Takım için bir marş yazmak istediğini söyledi.

"Bu milli meseledir" diyerek hiçbir ücret talep etmeyen Doğulu'nun yazacağı marş, millilerin 8 Ekim'de Almanya ile oynayacağı maçta çalınacak.

MİLLİ DUYGULARI KABARDI
HaberTürk'ün haberine göre; Artık A Milli Futbol Takımı'nın da Basketbol Milli Takımı'nın '12 Dev Adam' şarkısı gibi bir marşı olacak. Kenan Doğulu, Milli Takım'ın Kazakistan'ı 3-0, Belçika'yı ise 3-2 yendiği 2012 Avrupa Şampiyonası eleme maçlarının ardından kabaran milli duygularıyla bir marş yazmak için harekete geçti. Doğulu, konuyla ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener'i arayarak Milli Takım için bir marş yazmak istediğini söyledi.

ÜCRET SORULUNCA ŞOKE OLDU
Federasyon Başkanı Mahmut Özgener'in "Marş yazmanızdan memnun oluruz. Ücret konusunu arkadaşlarla konuşabilirsiniz" sözleri üzerine Kenan Doğulu, "Sayın başkanım, ne parası? Milli mesele bu" diyerek marşı Millilere hediye edeceğini söyledi. Doğulu'nun yazacağı marş bir aksilik olmazsa Millilerin 8 Ekim'de Almanya ile oynayacağı maç öncesi çalınacak.