Gündem
14 Haz 2017 19:36 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:55

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan çok sert Enis Berberoğlu açıklaması!

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na 25 yıl hapis cezası verilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok sert sözler kullandı..

CHP Milletvekili Enis Berberoğlu'na 25 yıl hapis cezası verilmesinin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu çok sert sözler kullandı.

Genel Merkez'de basın mensuplarının karşısına geçen Kılıçdaroğlu, "Yarın saat 11.00'de Güvenpark'ta olacağım. Elimde sadece Adalet yazan pankart olacak" dedi.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

"Sayın Enis Berberoğlu hepimizin bildiği yıllarını medya ve özgürlüğü için harcayan birisi şimdi hiçbir delil olmaksızın 25 yıla mahkum ediliyor. Bunu asla kabul etmiyoruz. Bu kararı verenler bu kararın altında kalacaktır. Biz yıllarımızı demokrasi için harcadık, adalet için harcadık, 20 Temmuz darbesini yapanlar adaleti demokrasiyi yok ettiler. Hakim hakim olmaktan çıktı gözünü dikmiş saraya. Bunların hiçbiri hakim değil sadece ve sadece sarayın sopası olma görevini yerine getiriyorlar.

Yarın saat 11.00'de Güvenpark'ta olacağım. Elimde sadece Adalet yazan pankart olacak. Adaletin olmadığı bir halk mı olur devlet mi olur. Güvenpark'ta olacağom ve yürüyüşüyümüzü başlatacağım."