Politika
14 Şub 2023 00:11 Son Güncelleme: 14 Şub 2023 00:15

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan Baykal ailesine ziyaret

Eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal 84 yaşında Ankara'daki evinde uykusunda hayatını kaybetmişti. Deniz Baykal'ın memleketi Antalya'ya mı yoksa Ankara'daki Devlet Mezarlığı'na defnedileceği merak ediliyordu. Baykal'ın Devlet Mezarlığı'na defnedileceği öğrenildi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile eşi Selvi Kılıçdaroğlu Baykal ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 84 yaşında hayatını kaybeden Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın Beysukent'teki evine, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kılıçdaroğlu'na CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ile bazı partililer de eşlik etti.

CHP Ankara Milletvekili Levent Gök tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu çifti, aileye taziyelerini iletti. Ziyaretin ardından Kılıçdaroğlu çiftini, Baykal'ın kızı Aslı Baykal, oğlu Ataç Baykal ve partililer uğurladı.

Baykal'ın cenazesinin salı günü Devlet Mezarlığı'na defnedileceği öğenildi. Baykal için TBMM'de 14 Şubat Salı günü 11:30'da tören düzenleneceği belirtildi.