Politika
09 Şub 2022 15:46 Son Güncelleme: 09 Şub 2022 15:58

Kemal Kılıçdaroğlu yine saat verdi: Tüm Türkiye'yi davet etti!

CHP lideri sosyal medyadan yaptığı paylaşım ile merak uyandırdı. CHP lideri, "Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum." ifadelerini kullandı.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda bu akşam için saat vererek vatandaşlara çağrıda bulundu. 

Kılıçdaroğlu, "Sevgili Halkım, Bu akşam saat 22.00'de önemli bir konuyu konuşmak üzere sizi evime davet ediyorum. Burada buluşmak üzere..." ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı CHP liderinin yeni bir video yayınlayacağı yorumlarına neden oldu.

BÜROKRATLARI UYARMIŞTI

Helalleşme çağrısı ile siyaset gündemini belirleyen Kılıçdaroğlu yayınladığı bir video ile bürokratları uyarmıştı.

Kılıçdaroğlu, "“İktidarın değişmesine az kaldı. İktidar değiştiğinde soruşturmalar başlayacak ve eminim ki bu bürokratların bir kısmı 'efendim emir aldık uygulamak zorunda kaldık' diyeceklerdir. Siz Erdoğan ailesinin değil, bu devletin şerefli memurlarısınız. ‘Emir almıştım’ diyerek bu kirli işlerden sıyrılamazsınız. Size kanun dışı her ne yaptırılıyorsa, pazartesi itibariyle durun. Bu illegal, paralel sistemlerden elinizi eteğinizi çekin” ifadeleriyle geçtiğimiz 18 Ekim'in bürokratların yaptıkları uygulamalarda milat olacağını belirtmişti.