Televizyon
03 Şub 2013 12:07 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:00

''KELOĞLAN VE EŞEĞİ'' EKŞİ SÖZLÜKÇÜLERİN DİLİNE DÜŞTÜ; ''STAR'IN İÇİNE STV KAÇMIŞ''(MEDYARADAR/ÖZEL)

Star TV'de yayınlanan 'Keloğlan ve Eşeği' adlı film sosyal medyayı birbirine kattı. VİDEO

Dün gece Star TV’de kült film kuşağında yayınlanan ve hiç bir tanınmış oyuncunun rol almadığı ’Keloğlan ve Eşeği’ adlı film sözlükleri ve sosyal medyayı birbirine kattı.

Televizyon kamerasıyla çekilen ve Kült film olmaktan daha çok düşük bütçeli kanalların her hafta çektikleri tv filmlerinin birebir aynısı olan yapımı gören seyirciler bir an yanlış kanal izlediklerini sandılar.

Eski Star TV’nin bir an geri geldiğini düşündürten yapım özellikle sözlükçüler tarafından hiciv konusu oldu.   

İŞTE O FİLM : VİDEO

Ekşi Sözlük’te filmle ilgili yapılan birkaç yorum şöyle:     

Ev arkadaşım televizyonu açık bırakıp gitmiş. Bu neymiş diyip iki dakika izledim. Beynimin yarısı eridi. Ambulanstan yazıyorum. (eter)   

Star Tv’nin ikidir ne yapmaya çalıştığını düşündüren şeydir. Bilerek mi yapıyorlar acaba? Nedir abi bu şimdi? (the zombi hunter)  Gece gece beni yarıp geçmiş film. Sen git zincirsiz gibi bir film izle eve gel karşına bu çıksın. Ben de insanım lan. (Bir zamanların azimli yazarı)

İki dakika bile katlanılmayacak kadar kötü olan şey. Gôzlerim içeri kanayaydı da izlemeyeydim. (sahaya atılan yabancı madde)    

Star TV’nin içine STV’nin kaçtığını gösteren şey. Hakkatten tam bir şey. (sip)                  

İsminin Keloğlan ve Eşeği olmasının nedeni başrolü eşegin paylaşması. Doğaçlama ve oyunculuğuyla eşek en iyi oyuncuydu. (okul üniformasıyla uyuyan adam)

MEDYARADAR/ÖZEL