Televizyon
25 Nis 2017 14:52 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 22:38

Kelime Oyunu ekranlara dönüyor! Hangi kanalda yayınlanacak?(Medyaradar/Özel)

Ali İhsan Varol’un sunduğu Kelime Oyunu adlı yarışma yeni bölümleriyle yeni kanalından ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

Ali İhsan Varol'un sunduğu beğenilen yarışma programı Kelime Oyunu Teve2 kanalından izleyiciyle buluşacak.

Kelime Oyunu, 2008 yılında Kanal 1'de başlamış, kanalın kapanmasının ardından 2010'da Bloomberg HT'ye geçmişti. 2013 yılından itibaren ise Show TV'de yayınlanmaya başlayan yapımın 19 Aralık tarihindeki bölümünde Ali İhsan Varol Gezi olaylarındaki olayları ele alan sorular sormuştu. Varol 'Halk ağzında rüşvet alan kişi" sorusunu sormuş, soruya 'yiyici' yanıtı verilmişti.

2014 yılında Fox TV'ye transfer olan Kelime Oyunu bir süre sonra düşük reytingleri dolayısıyla yayından kaldırılmıştı. 

ALİ İHSAN VAROL KİMDİR?

Ali İhsan Varol, 1976 yılında İstanbul’da doğdu. Çerkes kökenli olan Varol, sunucu, yapımcı, oyuncu ve yazar kimlikleriyle de biliniyor. Ankara Üniversitesi’nde Astronomi ve Uzay Bilimleri, Tarih ve son olarak da Kamu Yönetimi bölümlerine girmiş, ancak üç bölümü de bitirmeden öğrenimini yarım bıraktı.

Televizyon sektörüne prodüksiyon asistanlığı ile başladı. Dört yıl prodüksiyon asistanlığı yapan Varol, daha sonra metin yazarlığına başladı. Sunuculuğunu ve yapımcılığını üstlendiği Kelime Oyunu programının herkes tarafından tanınmasını sağladı. Kanal 1'de yayınlanmaya başlanan program Bloomberg HT, Show TV ve Fox TV'de ekranlara geldi.

İhsan Varol, oyunculuğa ilk adımını 1998 yılında Star Tv’de yayınlanan Çarli Dizisi ile attı. Aynı zamanda dizinin başrolü Çarli’nin bakıcılığını üstlendi. Sonrasında 2014 yılında yine Star Tv’de yayınlanan Kardeş Payı ile oyunculuğa devam etti. Daha sonra dizinin senaryo ekibine de dahil oldu.

MEDYARADAR/ÖZEL