Gündem
13 Şub 2012 15:18 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 13:20

KELEBEK ETKİSİ BAŞLIYOR!

Küresel Sorunlar Platformu'ndan "Kelebek Etkisi", SKYTURK360'da! Programın ilk konuğu Egemen Bağış.

İsmet Berkan’ın moderatörlüğündeki "Kelebek Etkisi", Prof Dr Hasan Köni ve Prof Dr Deniz Ülke Arıboğan eşliğinde 13 Şubat Pazartesi saat 21:15’deki SKYTURK360’daki ilk programında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı ağırlıyor.

Dünya artık çok daha hızlı değişiyor ve her an dünyanın bir ucunda yeni bir olay oluyor, bu da toplumları farklı şekillerde etkiliyor, dönüştürüyor. Dünyanın öbür ucunda olan ve bazen ilgimizi çok da fazla çekmeyen bir olay bile aslında geleceğimizi sandığımızdan çok daha fazla etkiliyor.

"Kelebek Etkisi", İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin katkılarıyla oluşturulmuş bir düşünce kuruluşu olarak çalışan Küresel Sorunlar Platformu tarafından hazırlanan, Skyturk360’da yayınlanacak olan farklı bir düşünce fırtınası programı.

Farklı çünkü uluslararası gündeme damgasını vuran bir konu her hafta geçmişinden olası geleceğine, nedenlerinden bugün bizi nasıl etkilediğine kadar detaylarıyla tartışılacak ve izleyici belki de ilk defa keyifle izleyebileceği bir beyin fırtınası programından kendi sohbetlerine taşıyabileceği bilgilerle tatmin olmuş olarak ayrılacak.

İsmet Berkan’ın moderatörlüğündeki "Kelebek Etkisi", Prof Dr Hasan Köni ve Prof. Dr. Deniz Ülke Arıboğan eşliğinde 13 Şubat Pazartesi saat 21:15’deki ilk programında Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış’ı ağırlıyor.

"Geleceğini doğru anlamak istiyorsan günü doğru yorumla. En doğru yorum için de Kelebek Etkisi’ni kaçırma.."