Polemik & Kulis
10 Şub 2011 17:12 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:02

KELEBEK EKİNİ SÖMÜRÜYOR! HÜRRİYET BU DEĞİLDİR! CÜNEYT ÖZDEMİR-CENGİZ SEMERCİOĞLU TWITTER'DA KAPIŞTI!

CNNTürk'te 5N1K programını sunan Cüneyt Özdemir, Hürriyet'in Kelebek ekinde hakkında çıkan haber yüzünden Cengiz Semercioğlu'na veryansın etti.

İşte Haber 7'den Yahya Gür'ün haberi

Radikal gazetesi yazarı ve 5N1K'nın sunucusu Cüneyt Özdemir, Twittter hesabında Hürriyet gazetesi Kelebek eki yazarı ve televizyon eleştirmeni Cengiz Semercioğlu'na veryansın etti.

Özdemir, Cengiz Semercioğlu'nun yönetimindeki Kelebek gazetesinde aleyhinde yazılar çıktığını ileri sürdü. Medyatava sitesi aleyhine açtığı dava yüzünden Semercioğlu'nun kendisini karaladığını iddia eden Özdemir, Cengiz Semercioğlu'nun Hürriyet'i Kelebek eki ve Full Ekran ile sömürdüğünü savundu.

Cüneyt Özdemir'in sözlerine Cengiz Semercioğlu yine Twitter üzerinden cevap verdi ve 5N1K'nın CNNTürk'te en az izlenen program olduğunu söyledi.

Bu yazıdan sonra Cüneyt Özdemir Hürriyet yönetimine seslendi " Eğer bu yazılanlar doğru ise ben istifa ediyorum"

İşte  Özdemir ile Cengiz Semercioğlu arasında geçen twitter düellosu

 cuneytozdemir cüneyt özdemir

İnternete girdim bir de ne göreyim Cengiz Semercioğlu Kelebek'de hanut gezilerden artan bölümde dün yine aleyhimde birşeyler yazmasın mı!

Sahibi olduğu Medyatava sitesini hakkımda yaptığı haberlerden dolayı dava ettiğim için düzenli olarak Hürriyet'te köşesinden beni karalıyor

Bir de köşeler babanızın malı değil derler... Bırakın babasının malını, kişisel çıkarlarının bir numaralı kullanma alanı. Bravo Hürriyet...

Cengiz Semercioğlu Kelebek ekini bayağı bir sömürüyor... Full Ekran'ın reklamlarının farkında mısınız? Kendi şirketinin reklamıdır..

Durun bir araştıralım bakalım gecenin birinde yayınlanan böyle uyduruk başka bir program Hürriyet gazetesinde bu kadar yer almış mı?

Amiral gamisi Hürriyet'in nasıl ticari çıkar ve şahsi kin uğruna sömürüldüğünün teşhiridir bu arkadaşın durumu...

Kelebek ekinde ve magazin sayfalarında hakkımda her türlü negatif haber yapsalar da bunun peşini bırakmayacağım. Hürriyet bu değildir...

Hürriyet gazetesinin ekleri özel yapım şirketlerinin reklamları için nasıl kullanıldı.. Rakamları ve tarihleri ile yayınlayacağım..

cengizsemercio cengiz semercioglu

Cuneyt dogru soyluyor, CNN Türk'ün en az izlenen programı 5n1k'ya da kelebek'te tam sayfa yer vermistik...

cuneytozdemir cüneyt özdemir

Vuslat Sabancı'ya ve Enis Berberoğlu'na sesleniyorum. Bu adamın dediği doğru ise yarın istifa ediyorum. İftira ise ne yapacaklar bekliyorum.