Gündem
17 Kas 2022 12:44 Son Güncelleme: 17 Kas 2022 12:54

Kedicikler öyle ifade verdi ki ağızlar açık kaldı: Adnan Oktar'ı sevmek bu dünyanın en büyük lezzeti

Örgüt yöneticiliği ve kişisel suçlarından toplam 8 bin 658 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar'ın 'Kedicikleri' dava sırasında verdikleri ifadelerle gündem oldu. 10 Kasım'da hakim karşısına çıkan kedicikler sürekli Oktar'a olan sevgilerini dile getirdi, hatta bir tanesi "Allah, Adnan Oktar'ı mehdi olarak seçti" ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik bölge adliye mahkemesinin bozma kararının ardından yeniden görülen davada, mahkeme kararını açıkladı. Örgüt yöneticiliği ve kişisel suçlarından toplam 8 bin 658 yıl hapis cezası alan Adnan Oktar'ın 'Kedicikleri' ise dava sırasında verdikleri ifadelerle gündem oldu.

10 Kasım'da hakim karşısına çıkan kedicikler sürekli Oktar'a olan sevgilerini dile getirdi, hatta bir tanesi "Allah, Adnan Oktar'ı mehdi olarak seçti" ifadelerini kullandı.

"HEM BİZLERİ HEM DE ADNAN BEY'İ..."

tv100'de yer alan habere göre Tutuklu sanık Alev Babuna, "İnsanlar hem bizleri hem de Adnan Bey'i çok seviyorlar. Dua ediyorlar. Adnan Bey'in, arkadaşlarımın ve kendimin tahliyesini talep ederim" dedi. Bir diğer kedicik Aylin Atmaca ise, "Bütün hanımlarımız çok iffetlidir. Bizi sevmek, bizi beğenmek zorunda da değilsiniz. Bizim için adil karar vermenizi istiyorum. Suçsuz olmanın dayanılmaz hafifliğini yaşıyorum. Başta Adnan Bey ve tüm arkadaşlarımın beraatini talep ediyorum" sözleriyle beraat istedi.

"ÖLÜMÜ GÖZE ALACAK KADAR..."

Tutuklu sanık Merve Büyükbayrak ise yargılanmalarının tek sebebinin Adnan Oktar'ı sevmek olduğunu savunarak, "Kıskanılıyoruz. Adnan Bey'i ölümü göze alacak şekilde seviyorum. Böyle bir aşkta alacağımız binlerce yıl hapis bize sinek ısırığı gibi gelir. Adnan Bey'i sevdiğim için cezalandırılacaksam şeref verirsiniz ancak ne karar verirseniz verin öpüp başıma koyuyorum" ifadelerini kullandı.

"BU DÜNYANIN EN BÜYÜK LEZZETİ"

Tutuklu sanık Meltem Baban da ise, "Tek suçumuz Adnan Oktar'ı sevmek. Bize 'dağılın' diyorlar, bu mümkün değil. Adnan Oktar'ı sevmek bu dünyanın en büyük lezzeti. 10 bin değil 20 bin yıl da olsa her hücremle Adnan Oktar'ı sevmeye devam edeceğim. Hepimizin beraatini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Sanık Ayşegül Hüma Babuna da "Bizim acelemiz yok. Allah mehdi olarak seçtiği kişinin kılına bile zarar vermez. Bekleyeceğiz göreceğiz. Biz dağılmayacağız" dedi. Sinem Hacer Tezyapar ise Adnan Oktar tahliye edilene kadar kendisi için en mutlu yerin burası olduğunu söyledi.