Gündem
09 Tem 2013 15:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:16

KEÇİ BOYNUZUNUN DA TADI GÜZELDİR, YEMESİ ZORDUR!

Eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, "Gezi Parkı" olayları hakkında ilginç bir yorum yaptı.

Şahin, "Bana göre tabii ki Gezi Parkı olaylarının özünde bir demokratik tepkidir, bir demokratik buluşmadır. Ama içinde ve içerisinde anti demokratik unsurları da barındıran bir süreç olmuştur." dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Eski Bakan Şahin, Ordu’nun Mesudiye ilçesinde gerçekleştirilen Türkiye Demokrasi Formu’na katıldı. Şahin, burada yaptığı konuşmada, Gezi Parkı olaylarının özünde demokratik bir tepki olduğunu ama o grupların içerisinde anti demokratik unsurların da olduğunu söyledi.

Şahin yaptığı açıklamada, "Bana göre tabii ki Gezi Parkı olaylarının özünde bir demokratik tepkidir, bir demokratik buluşmadır. Ama içinde ve içerisinde anti demokratik unsurları da barındıran bir süreç olmuştur. Faydalı tarafı vardır fakat keçi boynuzunun da emeği çoktur, yemesi zordur. Faydalı tarafı azdır. Biz her şeye faydalı ve olumlu tarafından yaklaşırız yaklaşmaktayız. Ama gönül arzu eder ki demokratik buluşmalar konuşmalar Mesudiye’deki gibi olsun. Mesudiye’yi biz geziye örnek verirsek inanıyorum ki bir daha ki Taksim buluşmaları daha şık ve daha az sıkıntılı olur diye düşünüyorum" şeklinde konuştu.