Televizyon
28 Mar 2023 10:55 Son Güncelleme: 28 Mar 2023 11:06

Keanu Reeves'ten 'John Wick 4' itirafı: Dublörün kafasını yardım

Dünyaca ünlü oyuncu Keanu Reeves, serinin son filmi olan 'John Wick 4'ün çekimleri esnasında meydana gelen kazalarla ilgili ilk kez konuştu. Film setinde tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve çekim ekibinin her zaman birbirine göz kulak olduğunu da sözlerine ekleyen Keanu Reeves, açıklamaları ile dikkat çekti.

Kanadalı aktör Keanu Reeves, başrolünde yer aldığı "John Wick" serisinin son filminin çekimlerinde yaşanan kazalarla ilgili konuştu. Kanadalı oyuncu, film setinde tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve çekim ekibinin her zaman birbirine göz kulak olduğunu anlattı.

58 yaşındaki oyuncu, "John Wick: Chapter 4"teki bir dövüş sahnesini çekerken, karşısındaki oyuncuya vurarak kafasını yardığını söyledi. Reeves, çekimlerde bir dublörün de hastanelik olduğunu belirtti.

"GERÇEKTEN ÇOK KÖTÜ BİR OLAYDI"

Dublör kazasıyla ilgili olarak, "Gerçekten çok kötü bir olaydı" diyen Reeves, dublörün bir kovalamaca sahnesinde sürdüğü araçla kaza yaptığını ama gördüğü tedavinin ardından durumunun iyi olduğunu ifade etti.

"YORGUNLUĞUN EN GÜZEL HALİ"

Çekimlerin zorlu geçtiğini söyleyen oyuncu, "Herkes çok yorgun ama bu yorgunluğun en güzel hali. Sanki bir dağa tırmanmışsınız ve artık dinleniyorsunuz ya da bir oyunu bitirip kazanmışsınız gibi hissettiriyor" dedi.

Reeves, film setinde tüm güvenlik önlemlerinin alındığını ve çekim ekibinin her zaman birbirine göz kulak olduğunu da sözlerine ekledi.

İLGİNÇ ANLAR YAŞAMIŞTI 

Ünlü aktör, "John Wick: Chapter 4" filminin tanıtımı için ABD'de düzenlenen SXSW Film Festival'de hayranlarından birinin evlilik teklifi etmesi üzerine ilginç anlar yaşamıştı.

Aktörün hayranlarından biri, sahnede olan oyuncuya "Seninle evleneceğim!" diyerek seslenmiş, Reeves ise komik bir yanıt vererek "Dilediğin şeye dikkat et" ifadelerini kullanmıştı.