Keanu Reeves’li John Wick 4, başka bahara kaldı

Keanu Reeves’in başrolünde olduğu John Wick serisinin 4. filmi yine ertelendi. Serinin yeni filmi Matix’le beraber vizyona girmesi planlanan John Wick’in vizyon tarihi 10 ay ileri alındı

Keanu Reeves’li John Wick 4, başka bahara kaldı - Sayfa 1

John Wick 4'ün vizyon tarihi yeniden ertelendi. Başrolünde Keanu Reeves’in yer aldığı ünlü aksiyon serisinin çıkış günü tam 10 ay ileri alındı.

112
Keanu Reeves’li John Wick 4, başka bahara kaldı - Sayfa 2

İlki 2014 yılında vizyona giren ve çıktığı andan itibaren gerek eleştirmenler gerekse izleyiciler tarafından olumlu yorumlar alan John Wick, yıllar içerisinde devam filmleri ile popüler bir seri haline geldi. 

212
Keanu Reeves’li John Wick 4, başka bahara kaldı - Sayfa 3

Başrolde yer alan Keanu Reeves, bu seri ile bir kariyer dönüşü yaşadı. Kinetik aksiyon sekansları, duygusal bir hikaye ve merak uyandıran bir dünya inşasıyla beslenen John Wick, her geçen yıl daha da popüler hale geldi. Öyle ki, 2019 yılında henüz üçüncü film vizyona girmeden dördüncü bölüm için de resmi onay geldi.

312
Keanu Reeves’li John Wick 4, başka bahara kaldı - Sayfa 4

Aslında, filmin ilk duyurusu yapıldığında açıklanan vizyon tarihi 21 Mayıs 2021’di. Hatta öyle ki, tam olarak aynı tarihte oyuncunun başrolünde yer aldığı bir başka ikonik yapım olan The Matrix 4 da beyaz perdedeki yerini alacaktı. 

412