Televizyon
16 Haz 2021 11:01 Son Güncelleme: 16 Haz 2021 11:25

Kazara Aşk’ın yayın tarihi belli oldu! İlk fragman geldi…

Başrollerini Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler'in paylaştıkları Kazara Aşk dizisinin yayın tarihi, ilk bölüm fragmanıyla duyuruldu.

Eğlenceli hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Star’ın yeni dizisi ‘Kazara Aşk’ın yayın tarihi belli oldu. Yayınlanan ilk tanıtıma göre dizi, 24 Haziran Perşembe günü saat 20.00’de Star ekranlarında olacak.

İşte ilk fragman…

GÜÇLÜ OYUNCU KADROSU

Bir kaza sonucu tanıştıktan sonra yaşamlarında yeni bir sayfa açılan gençlerin öyküsünü anlatan Kazara Aşk’ın başrolünde, Ümit Kantarcılar ve Sude Zülal Güler yer alırken, başarılı oyuncu kadrosunda ise; Uğur Çavuşoğlu, Servet Pandur, Selin Işık, Sadi Celil Cengiz, Aycan Koptur, Burak Tamdoğan, Deniz Altan, Burakhan Yılmaz, Ali Haydar Çataltepe, Öykü Candanadam, Çağdaş Tekin, Nermin Aslan, Nalan Örgüt ve Billur Pınar Yılmaz yer alıyor.

BİR KAZA SONRASI DEĞİŞEN HAYATLAR

‘Kazara Aşk’ sürükleyici hikayesiyle de seyirciyi ekran başına kilitleyecek. Üniversiteyi bitirdikten sonra sevdiği adamla evlenerek mutlu olma hayalleri kuran güzeller güzeli bir genç kız… Zengin bir ailenin veliahtlarından genç ve yakışıklı bir genç… Umutları ve hayalleriyle mutluluğun peşinde koşan bu iki gencin yolları hiç beklenmedik bir anda, bir kaza sonrası kesişir…  Artvinli Şimal’le, Gaziantepli Civan’ın kazara başlayan serüvenleri, arka arkaya sıralanan yalanlar ve beklenmedik olaylarla  bambaşka bir boyuta sürüklenecektir…