Magazin
21 Mar 2023 20:13 Son Güncelleme: 21 Mar 2023 20:18

Kaza geçiren Sergen Deveci'den güzel haber! "Bir yıldan önce yürüyemez" denmişti

Sergen Deveci, turne dönüşü oyuncu arkadaşlarını da taşıyan minibüsün TIR'a çarpması sonucu ağır yaralanmıştı. Felç kalma riski olduğu ve 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen genç oyuncu, yoğun fizik tedavinin ardından, hastaneden 44 gün sonra yürüyerek çıkmıştı. Sergen Deveci, sağlık sorunlarının ardından sahnelere geri dönüyor.

'Baş Belası' tiyatro oyunu ekibini taşıyan minibüsün, 21 Kasım'da Amasya'nın Merzifon ilçesinde önünde seyreden TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada ağır yaralanan Sergen Deveci fizik tedavi sürecinin atlattı. Felç kalma riski olduğu ve 1 yıldan önce ayağa kalkamayacağı söylenen oyuncu sahnelere geri dönüyor.

HASTANEDEN TABURCU OLMUŞTU

Doktorların kazada ağır yaralı olarak kurtulan Sergen Deveci'nin bir yıldan önce ayağa kalkamayacağını söylemesine rağmen ünlü oyuncu hızla iyileşti. Sergen Deveci, yaklaşık iki ay sonra ilk adımlarını attı. Kazada boynunda ve omurgasında kırıklar oluştuğu için acil ameliyata alınan Sergen Deveci, kısa süre önce hastaneden taburcu olmuştu.

SAHNELERE GERİ DÖNÜYOR

Sergen Deveci 29 Mart'ta meslek hayatına başladığı BKM Mutfak Açık Mikrofon’da sahneye çıkarak stand–up yapacak.