Polemik & Kulis
30 Eki 2015 20:43 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 18:08

Kayyum gerginliği Koza İpek'te kavga çıkardı!

Koza İpek Grubu'nda sinirler bir kez daha gerildi. Eski çalışanlar, kayyumun kararlarına tepki gösterirken Millet gazetesinin yazı işlerinde ise kavga çıktı.

Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Değer Özergün, öğle saatlerinde gazeteye geldiğinde, kayyumun atadığı Hüseyin Yahya Şekerci isimli şahsın kendi makamına oturduğunu ve özel eşyalarını kullandığını gördü.

Yasal olarak gazetenin genel yayın yönetmeni olduğunu söyleyen Özgergün, odadaki her şeyden kendisinin sorumlu olduğunu belirterek yaşananlara tepki gösterdi. Karşısındaki şahsın “Kardeşim” demesine “Senin kardeşin değilim ben” diye karşı çıkan Değer Özergün, koltuğunda bulunan ceketi de masaya fırlattı.

Namaz kullanmak için kullandığı seccadenin de kullanılmasına sinirlenen Değer Özergün, kurumun çalışanlarından birini çağırarak “Bu murdar oldu, bunu çöpe at. Vicdanlı, imanlı insanlarla ben aynı secdeye varırım.” dedi.



"ZİYARETİME GELDİ"

Öte yandan odada, ismini söyleyemeyen bir şahısın varlığı da dikkat çekti. Şahsın kim olduğu sorulduğunda, kayyumun atadığı müdürü, “Benim arkadaşım” diye cevap verdi.

Değer Özergün, masada bulunan ve bugün çıkarılan gazetelerin maketini göstererek “Benim iznim olmadan, bu gazeteyi sen mi çıkardın? Bunun sorumluluğu sende midir?” diye sordu. “Evet” cevabını veren şahıs, “Bu künyeden benim adımı sen mi çıkardın?” sorusuna ise “Kayyum” dedi.  Özergün ise, “Ben resmi olarak hala bu gazetenin genel yayın yönetmeniyim.” dedi.

Kaynak: Zaman.com.tr