Magazin
09 Haz 2021 11:01 Son Güncelleme: 09 Haz 2021 12:23

Kaynar su yüzünden 35 gün hastanede yatan Gonca Vuslateri bacağındaki izleri ilk kez gösterdi!

Evinde koronavirüs tedavisi görürken belinden aşağı kaynar su dökülen Gonca Vuslateri, bacağındaki izleri ilk kez gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda koronavirüse yakalanan ve evinde tedavi gördüğü süreçte talihsiz bir kaza geçirerek belinden aşağı kaynar su dökülen oyuncu Gonca Vuslateri, önceki gün Cihangir’deydi. Gazetecilerle kısa bir röportaj gerçekleştiren başarılı oyuncu, yaşadıkları hakkında konuştu.

O İZLER DİKKAT ÇEKTİ

Bacağındaki yanık izleriyle dikkat çeken Vuslateri, izlerin kırmızıdan mor renge dönüştüğünü ve bacaklarındaki hasarın çok yavaş ama geçtiğini söyledi. Oyuncu, "Şu an çok iyiyim. Hastaneden çıktım. Setlere başladım. Şu anda devam eden bir dijital platform için film çekiyoruz..." diye konuştu.

 

"İŞİME DÖNMEYİ HAYAL ETTİM"

"Şu an için her şey yolunda gidiyor” diyen oyuncu, “Keyfim çok yerinde, diyecek de bir şey bulamıyorum. Çünkü hakikaten 35 gün hastanede yatınca özlemle, ısrarla sadece işime dönmeyi hayal ettim. Çok şükür ayaktayım yanıklarım iyileşiyor...” ifadelerini kullandı.

 

“ARTIK KABUL ETME ZAMANI”

"Uzun zamana yayılan yaklaşık 10 operasyon, PRP ve kök hücre tedavisi oldum. Doku yenilenmesi ile alakalı tüm operasyonlar gerçekleştirildi. Fakat artık psikolojik olarak kendimle barışma, kabul etme ve bunun biraz zaman alacağını kabul etme zamanı.”

 

“ACISI DAHA YENİ GEÇTİ”

Bol bol meditasyon ve nefes egzersizleri yaptığını söyleyen Vuslateri, "İşim de çok iyi geçiyor. Canımın acısı daha yeni geçti. Hayat, bileğimde ufak bir zorlanma var. Ama iyi gidiyor..."