Kaynana müstakbel damadıyla kaçtı! Üstelik ilişkiye girmiş! Müge Anlı'da şok olay

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert’te akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Programa katılan 18 yaşındaki Nehir, resmi nikahlı olmayan eşinin annesiyle birlikte kaçtığını belirterek Müge Anlı’dan yardım istedi. Daha sonra ortaya çıkan TikTok görüntüleri ise Anlı’yı çılgına çevirdi.

Kaynana müstakbel damadıyla kaçtı! Üstelik ilişkiye girmiş! Müge Anlı'da şok olay - Sayfa 1

Müge Anlı'da yine herkesin ağzını açık bırakan yeni bir konu işlenmeye başladı. Stüdyonun bugünkü konuğu 18 yaşındaki Nehir ve babası Savaş oldu. Baba-kız 3 ay önce evden kaçan Şirin Hanım'ı aramak için geldi.

117
Kaynana müstakbel damadıyla kaçtı! Üstelik ilişkiye girmiş! Müge Anlı'da şok olay - Sayfa 2

Geçtiğimiz haftalarda yaşına giren bir çocuğu olduğunu söyleyen Nehir, aslen Adanalı olduğunu ve Niğde'de aynı mahallede yaşayıp tanıştığı Selahattin'le iki yıl önce ilişki yaşamaya başladığını anlattı.

217
Kaynana müstakbel damadıyla kaçtı! Üstelik ilişkiye girmiş! Müge Anlı'da şok olay - Sayfa 3

40 yaşındaki annesi Şirin Hanım ve sevgilisi Selahattin'in 2 burma bilezik, 1 cumhuriyet altını, kayınvalidesindeki altınlar ve 11 bin lirayla kaçtığı belirtildi.

Nehir dışında üç çocuğu daha bulunan Şirin Hanım onları da kocasına bırakmış.

24 yaşındaki sevgilisiyle yaşadığı birliktelikten hamile kalan Nehir resmi nikah kıyacaklarını ama kendisinin yaşı tutmadığı için kıyamadıklarını söyledi. 18 yaşına girince nikah tarihi alınmış ama sevgilisi annesiyle kaçtığı için nikah iptal olmuş.

317
Kaynana müstakbel damadıyla kaçtı! Üstelik ilişkiye girmiş! Müge Anlı'da şok olay - Sayfa 4

"Kocam öz annemin yanında bana hep hakaret ederdi. Kötü davranıp, döverdi" diyince Müge Anlı da kaçan kadının öz anne olup olmadığı birkaç kez sorguladı doğal olarak.

417