Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı

Türk televizyonlarının unutulmaz yapımları 'Bizimkiler' ve 'Kaygısızlar'da canlandırdığı karakterlerle tanınan Bilge Parlak, yıllar sonra ortaya çıktı.

Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 1

 1989-2002 yılları arasında kesintisiz yayınlanan Bizimkiler, 459 bölümüyle Türk televizyonlarının en kült yapımlarından biri oldu.  

115
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 2

Dizide Salih Kalyon'un canlandırdığı ve unutulmaz tiplemelerden olan üç kağıtçı 'Tak Tak Sedat'ın kızı 'Aslı' rolüyle ekranlara gelen Parlak, oyunculuk serüvenini ve şimdiki hayatını Habertürk'e anlattı.

215
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 3

ÇOCUK OYUNCULAR ARANIYORDU

 44 yaşındaki Parlak'ın hayatını gazetedeki bir ilan değiştirmiş. Parlak, ekranlarla tanışmasını "Oyunculuk serüvenim 1987 yılında bir gazete ilanıyla başladı. TRT 2 için bir çocuk dizisi çekileceği ve bu proje için de çocuk oyuncular aranıyordu. 250 çocuk arasından 12'ye kaldım. 9 yaşında, cumartesi ve pazar günleri çekilen 'Merhaba Çocuklar Bizim Sınıf' adlı dizide 39 bölüm rol aldım." dedi.

315
Kaygısızlar'ın hostesi Bilge Parlak yıllara meydan okuyor! Son halini görenler tanıyamadı - Sayfa 4

ÇOK BÜYÜK DERSLERDİ

Konservatuar eğitimi almadığını söyleyen Parlak, en büyük şansının birbirinden usta sanatçılar ile çalışması olduğunu  "Bizimkiler' kadrosunu anlatmama zaten gerek yok. Sette çok değerli isimler vardı. Ben de onlardan feyz alıyordum. Oyunculukları ve hayat deneyimleri benim için çok büyük derslerdi." diyerek ifade etti. 

415