Televizyon
11 Eyl 2017 17:35 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 23:06

‘’Kaybolan Çiçekler’’ canlı yayınında cinayet itirafı: “Pardon! Yanlış kişiyi öldürmüşüz” (Medyaradar/Özel)

ABT Yapım’ın yapımcılığını İnci Ertuğrul’un sunuculuğunu üstlendiği ‘’Kaybolan Çiçekler’’ FOX ekranlarında iki günde cinayeti aydınlatarak bir rekora daha imza attı.

13 Ağustos’ta öldürülen 5 yaşındaki minik Şirvan’ın katil zanlılarını Kaybolan Çiçekler ortaya çıkardı. Şirvan Ezel 13 Ağustos’ta Gaziantep’in Nurdağı ilçesinin Kömürler köyünde 70 ile 100 metre yakınlıkta ateşlenen silahla başından vurularak öldürülmüştü. Dede’nin başvurusuyla cinayeti aydınlatmak için harekete geçen Kaybolan Çiçekler ekibi, cinayet ile ilgili kritik bilgilere ulaştı. Bu bilgilerle canlı yayında Şirvan’ın amcası ve babası itirafa zorlandı; Milyonların izlediği programda amca ve babanın itirafları kan dondurdu. Katillerin ismi ise programa başvuran Şirvan’ın dedesi Halil Toga’dan geldi.
 
DEDE İTİRAF ETTİ!
 
Kaybolan Çiçekler programına canlı telefon bağlantısıyla katılan Dede Halil Toga, 5 yaşındaki öksüz torunu Şirvan’ın katil zanlılarının isimlerini canlı yayında açıkladı. Halil Toga, Şirvan’ın oğlu Yusuf’un 37 gün önce kaçırdığı Şahizer’in akrabaları tarafından öldürüldüğünü söyledi.
 


ŞİRVAN YASAK AŞK KURBANI!
 
Baba Yusuf Bağlamacı 37 gün önce Şahizer’i kaçırdı ve birlikte yaşamaya başladı. Şahizer Hanım, eski kocasının vefatının ardından, kayınbiraderinin tacizine uğradı ve onu öldürdü. Cinayet ve hırsızlıktan sabıkası olan Şahizer O. açık ceza evinden firar ettikten sonra Yusuf Bey ile birlikte yaşamaya başladı.  Şahizer O’nun akrabaları da bu kaçırılma olayının ardından Yusuf Bağlamacı’dan intikam almak istediler. Şahizer Hanım’ın akrabaları Şirvan ve Yusuf’un yaşadığı çadırın bulunduğu yere giderek pusu kurdu.
 
PARDON! YANLIŞ KİŞİYİ ÖLDÜRMÜŞÜZ
 
Yusuf veya Şahizer’i hedef alan katiller, ateş etti. Ancak o kurşun, hiçbir şeyden habersiz masum Şirvan’ı hedef aldı. Şirvan’ı öldüren katilin babası Hala Kiraz’ı arayarak özür diledi. Katillerin babası hedefin Şirvan olmadığını asıl hedefin Yusuf veya kardeşi olduğunu söyledi. Bu itirafın ardından baba Yusuf stüdyoda fenalık geçirerek bayıldı.