Magazin
11 Mar 2022 14:25 Son Güncelleme: 11 Mar 2022 14:33

Kayahan’ın kızı Beste Açar’dan eski sevgilisine şok suçlama! ‘Babamın adıyla…’

Kayahan’ın kızı Beste Açar’la eski sevgilisi Oksal Erev arasındaki sular durulmuyor. Açar, Erev’in babası Kayahan’ın adıyla ünlü olmaya çalıştığını öne sürdü. Bu iddialara karşı taraftan cevap ise gecikmedi.

Kayahan'ın kızı Beste Açar, geçen ay evliliğin eşiğinden döndüğü eski sevgilisi Oksal Erev'in kendisine tehdit ve şantajda bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu. Akşam’dan Neslihan Keskin’in haberine göre Açar, "Hayatımdan endişe duymaktayım. Oksal Evren'in silahı da bulunmaktadır. Sosyal medyadan paylaştığı tehdit içerikli mesajları benim çocuklarım ve ailem görmekte ve psikolojik olarak etkilenmektedirler. Babamın ismini kullanarak ünlü olmaya çalışmaktadır" ifadelerini kullandı.

Söz konusu başvuru üzerine mahkeme Oksal Erev hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı aldırdı.

KARŞI TARAFTAN CEVAP GELDİ

Oksal Erev’in avukatı Aydın Barış Hasçağan, söz konusu haber üzerine açıklama yaptı. “Bugün, müvekkilim Oksal Erev hakkında AKŞAM Gazetesi Magazin servisinden servis edilen ve çeşitli sosyal medya sayfalarından yayınlanan habere istinaden açıklama yapma gereği duymaktayız” ifadelerine yer verilen cevap metninde, söz konusu suçlamaların asılsız olduğu ileri süren Hasçağan, mahkeme yoluna gideceklerini belirtti.

İşte yapılan o açıklama…

Sayın Beste Açar ve Oksal Erev’in ilişkileri Oksal Bey'in isteği doğrultusunda 10 Şubat 2022 tarihinde sonlandırılmış olup bu ayrılık tarihinden beş gün sonra basına, müvekkilim Oksal bey hakkında Beste hanım tarafından bir takım karalayıcı ve iftira niteliği taşıyan gerçek dışı suçlamalar yöneltilmiştir.

Bunun üzerine basına Oksal beyin, Beste Hanım ile ilgili ayrılık nedenlerini açıklayacağı haberi düşünce Beste Hanım müvekkilim hakkında uzaklaştırma kararı çıkarmak sureti ile aslında bir anlamda müvekkilim Oksal Erev'i susturma amacı gütmüştür.

‘GÜNDEM OLMA AMAÇLI…’

Müvekkilim mahkemece verilen uzaklaştırma kararına  harfiyen riayet etmiş olup sadece verilen bu karara yasal hakları çerçevesinde itiraz etmiş ve süreç henüz sonuçlanmamıştır. Bütün bu olanlara ve müvekkilim tarafından Beste Hanım'a yönelik tek bir hareket dahi olmamasına rağmen kanımızca Beste Hanım, tamamen gündem olma amaçlı olarak müvekkilimi karalamaya devam etmektedir. Konu ile alakalı her türlü yasal süreç tarafımca başlatılacaktır.

Oksal Erev kamuoyu tarafından özellikle deprem tahmini projelerinden ve arama kurtarma çalışmalarından ötürü yakından tanınan, basının da takip ettiği ve 1999 depreminden sonra bir çok yazılı, görsel kanallardan davet alan, deprem tahmini ve arama kurtarma çalışmalarında otorite olarak nitelendirilen saygın bir kişilik ve magazin dünyasında haber olmaya ihtiyacı olmayan bir insandır.

‘SİLAHI YOKTUR…’

Ayrıca, müvekkilim Oksal Erev'in ilgili haberde belirtildiği gibi silahının bulunduğu iddiası tamamen gerçek dışı  olup bu iddia müvekkilimizi kamuoyu önünde  caniymiş gibi gösterme çabasından ibaret bir iftiradır.

Bunun yanı sıra müvekkilim, Beste hanımın ailesine her zaman çok kibar davranmış  yakın çevreleri tarafından da Beste hanım ve ailesine yakın ilgi gösteren biri olarak bilinmektedir. Müvekkilim Beste Hanım ile olan  ilişkisini  sonlandırdıktan sonra durumu çok medeni bir şekilde kamuoyu ile paylaşmıştır. Akabinde ise Beste hanımın tüm aile bireylerini ( annesi ve oğlunu ) sosyal medya hesaplarından engellemiştir. Dolayısıyla müvekkilimin Beste Hanımın Ailesini endişeye sürükleyecek bir paylaşımda bulunması mümkün olmadığı gibi Beste Hanım ve çevresinin müvekkilimin herhangi bir paylaşımını görme ihtimali de bulunmamaktadır.

Bu nedenden ötürü; müvekkilimin şan şöhret, ün gibi bir kaygısı bulunmamakla birlikte, Beste Hanım'dan  uzak olmak için elinden gelen çabayı sarf ettiği yakın çevresi tarafından bilinmektedir.

Müvekkilim Oksal Erev’i reklamı amaçlı olarak kullanan ve gündem olabilmek adına müvekkilim hakkında gerçek dışı ve küçük düşürücü beyanlarda bulunmaya devam eden  Beste Açar hakkında gerekli kanuni işlemin başlatıldığını kamuoyuna saygılarımızla bildiririz.”