Gündem
27 Haz 2011 16:22 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:30

KAVGA FARKLI BİR BOYUTA TAŞINDI! NİHAT'IN HAYRANLARI PASCAL'A KÜFÜR ETTİ!

Nihat Doğan'ı karşılamaya giden hayranları, Pascal Nouma'ya ateş püskürdü. VİDEO

Show Tv’de yayınlanan Survivor yarışmasında yumruk yumruğa kavga eden Nihat Doğan ile Pascal Nouma arasındaki kavga farklı bir boyuta taşındı.

Nihat Doğan’ı havalimanında karşılayan hayranları, "Nihat yol ver, Pascal’ı s...lim" tezahüratında bulundu.

Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakla Kıbrıs’ın Ercan şehrinden İstanbul’a gelen ünlü şarkıcı Nihat Doğan kendisine gösterilen ilgiden dolayı zor anlar yaşarken, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ne yolculuk için gelen diğer yolcularında Doğan’a olan bu olağanüstü ilgiden dolayı bir hayli rahatsız olduğu gözlerden kaçmadı.

Nihat Doğan’ın hayranları, yarışma içerisinde Nihat Doğan ile kavga eden Pascal Nouma’ya da küfürler ederken, polis ekipleri küfürlerden rahatsız olan yolcuların şikayetlerini Nihat Doğan’ın hayranlarına ileterek sakin olmaları konusunda defalarca uyardı. Nihat Doğan’ın hayranları ise, "Nihat, Survivor’un da, Türkiye’nin de kralı. O yarışmada birinci olmalıydı. Bu yüzden çok üzgünüm. Ancak onun burada yeniden yanımızda bile olması bize yeter" dedi.

Öte yandan, Nihat Doğan’ın havalimanına inişinin ardından özellikle havalimanı personelinin yoğun ilgi göstermesi dikkat çekerken, kendisini seven hayranları da bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Nihat Doğan’ı karşılamaya gelen hayranları, ünlü şarkıcıyı omuzlara alınarak sevgi gösterisinde bulunurken, Doğan ise bu sevgi seli içerisinde göz yaşlarına hakim olamayarak, üzerinde giymiş olduğu Milli Takım formasını çıkartarak öptü.

Atatürk Havalimanı çıkışı gazetecilere açıklamalarda bulunan Nihat Doğan, "Ülkeme, milletime ve insanlarıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Biz söylemiştik bu ülke insanları şampiyonları unutur ama kahramanları unutmaz. Sağ olsunlar bizi unutmadılar bizi destekleyen bizim için dualar eden, desteklerini veren herkese teşekkür ediyorum. Bu sevgiyi layık gören rabbime de şükürler olsun" dedi.

Nihat Doğan, basın mensuplarının sorularını yanıtlamasının ardından ise, davullar eşliğinde üstü açık arabasının üzerine çıkarak hayranlarını selamlayarak havalimanından ayrıldı.



NİHAT DOĞAN HAYRANLARI PASCAL NOUMA’YA KÜFÜR ETTİ!