Gündem
26 Oca 2024 09:02 Son Güncelleme: 26 Oca 2024 09:43

Kastamonu'da yolcu otobüsü tarlaya uçtu: 6 ölü, 33 yaralı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde yolcu otobüsü tarlaya devrildi. İlk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı.

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde, yolcu otobüsünün tarlaya devrilmesi sonucu ilk belirlemelere göre 6 kişi hayatını kaybetti, 33 kişi de yaralandı.

TARLAYA DEVRİLDİ
Sürücüsü henüz öğrenilemeyen bir otobüs, Alatarla köyü mevkisinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

6 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerine gelen Vali Meftun Dallı, kazada 6 kişinin yaşamını yitirdiğini 33 kişinin yaralandığını, yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğunu belirtti. Yaralılar hastanelere kaldırılarak tedaviye alındı.

ALİ YERLİKAYA'DAN MESAJ

İçişleri Bakanı Yerlikaya kaza ile ilgili bilgilendirme mesajı attı. Yerlikaya, "Bugün saat 05.50 sıralarında Kastamonu çıkışında İstanbul-Sinop seferini yapan şehirler arası yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu maalesef 6 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 33 kişi de yaralandı. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum" ifadelerini kullandı.