Medya
25 Eki 2018 14:32 Son Güncelleme: 24 Kas 2018 02:56

Kaşıkçı cinayetine kayıtsız kalmadı! ‘Eşkıya’dan Suudiler’e anlamlı mesaj!

Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Atv'nin dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın Cemal Kaşıkçı olayına kayıtsız kalmadığını belirtti.

Cemal Kaşıkçı olayı gündemdeki yerini korurken Sabah yazarı Yüksel Aytuğ, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Suudi Arabistan'a verilen mesajı köşesine taşıdı.

O sahneyi okuyucuları ile paylaşan Aytuğ, salı akşamı yayınlanan bölümün Eşkıya'nın son zamanlarda ekrana gelen en iyi bölümü olduğunu belirtti.

İşte Yüksel Aytuğ'un "‘Eşkıya’dan Suudiler’e anlamlı mesaj" başlıklı yazısı:

Gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın Suudi Arabistan Başkonsolosluğu'nda hunharca öldürülmesinin yankıları sürerken, atv'nin reyting rekortmeni dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' da konuya kayıtsız kalmadı.

'Hızır Reis'in sözde dostlarından 'Ateş', İsrail ajanı 'Muzi' ile iş birliği yaparak Türk İstihbaratı'nın başındaki 'Davut Bey'i evinde öldürmüştü. 'Hızır'ın ekibindeki 'Enişte' olayı analiz ederken, "Cemal Kaşıkçı konsoloslukta çıkan bir arbedede öldü" gibi saçmasapan bir açıklama ile dünya kamuoyunu uyutmaya çalışan Suudi Arabistan'a mesaj vermekten de geri durmadı:

"Hadi üç kurşunu anladım da, adamın kafasına sopayla vurmak ne ya! Tam 'MOSSAD yapmıştır' diyecektim ama işin içine sopa girince adi bir cinayet gibi duruyor... Yoksa Suudiler mi yaptı?" Bu arada salı gecesi ekrana gelen bölüm, bitmeyen aksiyonu ve müthiş sürprizleri ile 'Eşkıya'nın son zamanlarda ekrana gelen en iyi bölümüydü.

Hainliği ortaya çıkmasın diye önce 'Davut'u, sonra 'Fikret'i, ardından da 'Muzi'yi öldüren 'Ateş'in akıbeti şimdi en büyük merak konusu. 'Ateş olmayan yerden duman çıkmaz' sözü, 'Eşkıya'da bir kez daha anlamını bulacak gibi.