Gündem
12 Mayıs 2015 12:20 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 17:33

Kaset iddiasına en sert tepki O'ndan geldi: Beyinlerini başka yere nakletmiş şerefsizler...

Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan Latif Erdoğan ve Cemil Barlas'a çok sert tepki geldi: Meral Akşener hakkında uygunsuz kaset var diyen iktidar tetikçisi sefiller...

 A Haber ’de yayınlanan Gece Ajansı adlı programda MHP milletvekili Meral Akşener için "Paralelcilerin elinde bir kadın için hiç de yakışmayacak kasetler var. Dolayısıyla o artık bir esire durumundadır. Ne derlerse yaptırırlar. Samanyolu’na da çıkar, hatta minarede röportaj yapacağız derlerse oraya da çıkar. Şu an acınacak halde. Bu kesin… Bunu ben bilgi olarak söylüyorum" diyen Latif Erdoğan ve Cemil Barlas'a sert bir tepki de Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan geldi.
Metin Feyzioğlu’nun Facebook sayfasına yaptığı açıklamada "Yazmayacaktım iyice yayılmasına katkıda bulunmayayım diye ama tetikçiler azgınca yazıp durunca, bir kaç söz etmek farz oldu” dedi. Feyzioğlu’nun  açıklaması şöyle:
"Meral Akşener hakkında uygunsuz kaset var diyen iktidar tetikçisi sefiller. Sizin, dizi filmleriniz var sıfırlama operasyonlarınızda. Üstelik yasal dinleme. Bir vatandaşın, bir kadının namusuna söz uzatmak sizin haddinize mi? Geçti bu devirler geçti. Siyaseti kasetle dizayn ettiğiniz günler bitti. Hem ahlaksız hem namussuz hem de suçlusunuz kaset kaset diye ağzınız köpürerek bağırdığınız; bir insanın namusuna, özel hayatına ilişkin iğrenç iftiraları zevkten titreyerek kanal kanal anlattığınız için.

Bakın düşünme organı beyinlerini başka yere nakletmiş şerefsizler. Sizin Meral Akşener hanımefendi ile kaldırımın aynı tarafında yürümek için abdest alıp, bin defa tövbe etseniz yetmez. Siz şerefli bir Türk kadınının soluduğu havayı solumaya layık olmayan sefil yaratıklarsınız. Eğer Meral Hanım, bu iğrenç saldırılarınız sebebiyle bir damla göz yaşı dökmüş ise, dilerim o göz yaşında boğulur giderseniz sonsuza kadar.
‘VAR MISIN MERAL HANIMLA YÜZLEŞMEYE?’
Son bir not o erkek egemenliği taslayan maçolara. Sana mı düştü kadınların namusunu sorgulamak!
Var mısın Meral Hanımla yüzleşmeye? Var mısın benim karşıma çıkmaya?
Var mısınız herhangi bir kadının karşısında edepsizliğinin hesabını vermeye?
Not: Meral Hanımı sadece basından bilirim. Siyasi görüşlerimiz bazen örtüşür bazen ayrıdır. Ancak bu saldırıda sonuna kadar yanındayım."