Spor
24 Eki 2023 20:42 Son Güncelleme: 24 Eki 2023 20:46

Kartal isim verdi, Ali Koç bu iş tamam dedi

Devre arası transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın orta saha için düşündüğü isim ortaya çıktı. Piotr Zielinski ismini Ali Koç'a ileten İsmail Kartal, Napoli'de forma giyen ismi kadroda görmek istiyor.

Kırdığı birçok rekorla sezona muazzam bir başlangıç yapan Fenerbahçe'de uzun süredir gündemde olan orta saha transferi için yeni aday Napoli'de forma giyen Piotr Zielinski.

Devre arası transfer döneminde takımı güçlendirmenin yollarını arayan İsmail Kartal, Ali Koç ile bir araya gelerek Piotr Zielinski'nin ismini verdi ve yıldız ismin transfer edilmesini istedi.

Napoli'de takımın vazgeçilmeyen isimlerinden biri olan ve Polonya Milli Takımı'nda da forma giyen Piotr Zielinski'nin transferi için devre arasında girişimlere başlayacak olan Ali Koç ve kurmayları yine ses getiren bir transfere imza atmaya çalışacak.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Piotr Zielinski'nin güncel piyasa değeri 35 milyon Euro olarak gösteriliyor. Sebastian Szymanski ile Polonya Milli Takımı'ndan arkadaş olan Piotr Zielinski bu sezon 11 maçta 3 gol ve 3 asist üretti.