Magazin
19 Haz 2011 13:33 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 12:28

KARŞI KARŞIYA GELDİLER! GÜLSE BİRSEL, SİNAN ÇETİN'E NEDEN KÜSTÜ?

Ekranların fenomen dizisi Avrupa Yakası, dizinin yapımcısı Sinan Çetin ile senaristi ve başrol oyuncusu Gülse Birsel'i karşı karşıya getirdi.

İki yıl önce ekrana veda eden dizide 6 sezon boyunca birlikte çalışan Birsel ve  Çetin’in küs olduğu ortaya çıktı.

Birsel’in, dizinin yapımcısı Plato Film’in sahibi Sinan Çetin’den alacaklarını tahsil edemediği için ünlü yapımcıyla bir süredir konuşmadığı öğrenildi.

Dizi bitmesine rağmen hala Çetin’den parasını almak için bekleyen Birsel’in, alacağı ücretin miktarı konusunda da Çetin’le anlaşmazlık yaşadığı öğrenildi. Ünlü yıldızın diziden alacakları karşılığında istediği rakamı, ünlü yapımcının bir türlü kabul etmediği ve bu nedenle ikilinin arasının açık olduğu belirtildi.

HELALLİK İSTEDİ

Birsel, dizinin yayınlandığı altı sezon boyunca aldığı yüksek reytinglerle yapımcı Çetin’e servet kazandırdığını söyleyerek, hakkı olan parayı alamadığı için bir daha Plato Film’le çalışmamayı düşündüğü iddia edildi. Çetin’in ise, geçtiğimiz hafta ünlü yıldızla barış sağlamak için bir adım attığı ve muhasebecisini arayarak ’Gülse’yi arayın da, bir helallik isteyelim’ dediği öğrenildi. Ancak, Birsel’e alacaklarına karşılık bir miktar para ödemeyi teklif eden Çetin, ünlü oyuncudan ’Sinan Bey beni kendisi arasın’ yanıtını aldı.