Kardeşini kaybeden Alişan yeğenleriyle fotoğrafını paylaştı: Gerisi boş, dünya boş

Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın emanetleri Eyşan ve Ceylan’ı bir an olsun bırakmıyor. Şarkıcı Alişan eşi ve kardeşinin kızlarıyla olan bir fotoğrafını paylaşıp duygularını takipçilerine aktardı.

Kardeşini kaybeden Alişan yeğenleriyle fotoğrafını paylaştı: Gerisi boş, dünya boş - Sayfa 1

Selçuk Tektaş koronavirüse yakalanmış ve yaklaşık bir ay yoğun bakımda kalmıştı. Tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitiren Tektaş'ın ardından Alişan eve kapanmıştı.

18
Kardeşini kaybeden Alişan yeğenleriyle fotoğrafını paylaştı: Gerisi boş, dünya boş - Sayfa 2

Yeni yeni konserlerine dönen Alişan kardeşi Selçuk Tektaş'ın vefatının ardından yaptığı paylaşımda, "Abim bizi öksüz bıraktın, gittin... Sen benim kardeşimdin, neşemdin, arkadaşımdın, sırdaşımdın her şeyimdin... Ben şimdi sensiz ne yapacağım? Dualar ettik, şifalar gönderdik ama hiçbiri fayda etmedi... Allah'ım seni bizden daha çok istedi, yanına aldı... İki çocuğum, iki yeğenim vardı, şimdi dört çocuğum var artık... Sen rahat uyu Eyşan'ım, Ceylan'ım, Merve’m bana emanet... Seni çok seviyorum abim... Yaşadığın sürece beni gururlandırdığın her an için sana teşekkür ederim..." demişti.

28
Kardeşini kaybeden Alişan yeğenleriyle fotoğrafını paylaştı: Gerisi boş, dünya boş - Sayfa 3

"SİZİN İÇİN PLAN YAPAN BİR DE YARADAN VAR"

Kardeşini vefatından günler sonra sosyal medyaya geri dönen Alişan, Selçuk Tektaş'ın kızlarıyla bir fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı:

38
Kardeşini kaybeden Alişan yeğenleriyle fotoğrafını paylaştı: Gerisi boş, dünya boş - Sayfa 4

"Bu fotoğrafı çektiğimizde hepimiz mutluyduk. Kaderin bize ne yazdığından habersizdik. Tatil planlarımız vardı, alınmış işler vardı, programlar vardı, gelecekle ilgili planlarımız vardı. Ama hiçbiri olmadı. Olamadı…”

48