Televizyon
15 Şub 2014 10:06 Son Güncelleme: 23 Kas 2018 15:56

‘Kardeş Payı’na arkadaş tokadı!

Ezgi Mola ve Tolga Çevik’li ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ reytinglerde üçüncü sırada yer alırken Ahmet Kural ve Murat Cemcir’li ‘Kardeş Payı’ dizisi dördüncü oldu.

Ahmet Kural-Murat Cemcir ikilisi sinemada fark attıkları Ezgi Mola ve Tolga Çevik’le bu defa televizyonda karşı karşıya geldi. Kural ve Cemcir’in oynadığı ‘Düğün Dernek’ 6 milyon 334 bin 436 kişi tarafından izlenerek büyük başarı yakalarken Çevik‘le Mola’nın ‘Patron Mutlu Son İstiyor’ filmi 1 milyon 357 bin 165 kişi tarafından izlendi. Çevik ve Mola gişede fark yedikleri Cemcir ve Kural ikilisinden rövanşı televizyon ekranında aldı.

Hep geride kaldı
İlk bölümüyle Star TV’de ekrana gelen başrollerini Kural’la Cemcir’in paylaştığı ‘Kardeş Payı’ dizisi Kanal D’de aynı saatlerde başlayan Tolga Çevik ve Ezgi Mola’nın sahne aldığı ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ programını hem reytinglerde hem de sosyal medyada gerisinde kaldı. ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ programı Total’de üçüncü olurken ‘Kardeş Payı’ programı dördüncü sırada yer aldı. AB Grubu’ndaysa ‘Arkadaşım Hoşgeldin’ ikinci olmayı başarırken, ‘Kardeş Payı’ dizisi üçüncü sırada kendisine yer bulabildi.

Milliyet