Kardeş Çocukları'nın Savaş'ının yeni sevgilisi haremin seksi cariyesi çıktı!

Star TV'nin en çok izlenen dizilerinden Kardeş Çocukları'nın asi delikanlısı Savaş karakterine hayat veren Berkay Hardal'ın yeni sevgisi Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinin hareminden çıktı. İkili şu sıralar aşklarını gizli gizli yaşıyor.

Kardeş Çocukları'nın Savaş'ının yeni sevgilisi haremin seksi cariyesi çıktı! - Sayfa 1

Farklı senaryosu ile daha ilk bölümden Star TV'nin fenomen dizileri arasına giren Kardeş Çocukları kadrosuna dahil olan ve Savaş Ekim karakterine başarılı bir şekilde hayat veren yakışıklı oyuncu Berkay Hardal gönlünü yine bir güzele kaptırdı.

117
Kardeş Çocukları'nın Savaş'ının yeni sevgilisi haremin seksi cariyesi çıktı! - Sayfa 2

Dizinin sezon finali yapmasını fırsat bilen genç oyuncu soluğu tatilde, Muğla'da aldı. Şu sıralar aşklını gözlerden uzak ve gizli gizli yaşamayı tercih eden Hardal'ın sevgilisi ise yine tanınan biri! Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Elif rolüyle ekran hayatına başlayan Dilan Telkök.

217
Kardeş Çocukları'nın Savaş'ının yeni sevgilisi haremin seksi cariyesi çıktı! - Sayfa 3

Son olarak TRT1'in Halka dizisinde İrem karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Dilan Telkök yanı zamanda sosyal medya fenomi. İkilinin dolu dizgin bir aşka yelken açtığı ve aşklarını sır gibi sakladığı ise magazin basınının gündeminde. 

317
Kardeş Çocukları'nın Savaş'ının yeni sevgilisi haremin seksi cariyesi çıktı! - Sayfa 4

İlk olarak İstanbullu Gelin'de Boran'ların en küçük oğlu Murat karakteri ile tanınan ve kısa sürede yakışılığı ve başarılı oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Berkay Hardal, aşk hayatı ile gündemde kalmayı başarıyor. 

417